HH wtyczki
HH wtyczki
siemanko
mam pytanie : czy posiada ktos jakakolwiek wtyke do tworzenia hip hopowych produkcji i jakies ciekawe hh sample ?? nie liczac tych ktore sa juz na forum . z gory dziekowa za pomoc 
Re: HH wtyczki
Nie potrzeba ci wiecej sampli... wlasnie.. w twoim wypadku juz nie chodzi o produkcje tylko zeby miec jak najwiecej. 
Jedna paczka wystarczy.
Do tego layering,eq itp i wiecej do szczescia nie potrzeba..
A jezeli chodzi o wtyki.. to MASZ to na forum jak na tacy. Bez roznicy jaka wtyka. Na wszystkich dasz rade hhh ogarnac.
Jedna paczka wystarczy.
Do tego layering,eq itp i wiecej do szczescia nie potrzeba..
A jezeli chodzi o wtyki.. to MASZ to na forum jak na tacy. Bez roznicy jaka wtyka. Na wszystkich dasz rade hhh ogarnac.
masz slaba intuicje bo nie chodzi mi o to zeby miec jak najwiecej tylko im wiecej sampli wtyk itp tym wieksze mozliwosci i pole do popisu przy bitach
Nie zgodze sie. I to bardzo sie nie zgodze z toba 
Wydaje ci sie ze wiecej sampli tym bedzie ci lepiej produkowac..
Za malolata tez tak myslalem.
A jakos stosuje jedna paczke, jedynie co robie to obrabiam wg upodoban i wymagan..
Wiecej mi nie potrzeba bo niewiem jak inni ale dla mnie zbedne szukanie "tego pasujacego"
Zreszta tematyczne paczki sampli mozna powiedziec ze sie powtarzaja bo nic ciekawego nowego nie ma w perkusji...
Niewiem jak ty ale ja bity robie z sampli perkusyjnych a nie z wtyczek
No ale mozna i z wtyczek ale to bardzo bardzo nie oplacalne.. nawet pokusilbym sie powiedziec ze debile tak robia 
PS. Mala podpowiedz ode mnie.. Staraj sie samemu "wszystko wytworzyc"
Najlepiej miec pelna kontrole nad poszczegolnymi rzeczami... niz uzaleznionym byc od producentow sampli etc.
Wydaje ci sie ze wiecej sampli tym bedzie ci lepiej produkowac..
Za malolata tez tak myslalem.
A jakos stosuje jedna paczke, jedynie co robie to obrabiam wg upodoban i wymagan..
Wiecej mi nie potrzeba bo niewiem jak inni ale dla mnie zbedne szukanie "tego pasujacego"
Zreszta tematyczne paczki sampli mozna powiedziec ze sie powtarzaja bo nic ciekawego nowego nie ma w perkusji...
Niewiem jak ty ale ja bity robie z sampli perkusyjnych a nie z wtyczek
PS. Mala podpowiedz ode mnie.. Staraj sie samemu "wszystko wytworzyc"
Najlepiej miec pelna kontrole nad poszczegolnymi rzeczami... niz uzaleznionym byc od producentow sampli etc.
rzecz jasna i logiczna ze jesli masz wiecej np sampli masz wiekszy wybor wiecej mozliwosci a im wiecej tych sampli tym wiecej obrobek wykrecania wlasnych brzmien
Melo a bit to roznica
)
Wiec co mi tu gadasz o to ze robie melo z sampli perkusyjnych. Bit to bit
Mowisz wiekszy wybor..hmm a zacznij je kupowac :>
Tak to sie mowi jak sie korzysta z nielegalnych...
No chyba ze jestes az tak bogaty..
Dobrze. Mialem udzielic odpowiedzi na temat.. OK bo offtopuje...
Ale jak ci odpowiedziec skoro nie wiem co to wtyka do Hip Hopu...
Naprawde niewiem bo sie nie spotkalem z wtykami do jakiegos gatunku
PP
Nie proboj mnie lapac za zdania bo ci to nie wyjdzie.. za dlugo w tym swiecie zyje
Chcesz sampli? Mutekki Media
Wszystko znajdziesz na producerloops.com
PS. Wyprzedzajac odpowiedz ktora mozesz mnie zaczepic o bit.. Dobrze wiem ze sa jeszcze One Shoty i podobne. Czasem mozna wtyki uzyc do zabiegow
Ale bit sie robi glownie z perkusji
A co do moich umiejetnosci.. moze na dniach podesle ci cos co zrobie z samych sampli perkusyjnych :D D D
Narazie nie moge bo w pracy jestem a nie mam tu daw'ka.. :(
Wiec co mi tu gadasz o to ze robie melo z sampli perkusyjnych. Bit to bit
Mowisz wiekszy wybor..hmm a zacznij je kupowac :>
Tak to sie mowi jak sie korzysta z nielegalnych...
No chyba ze jestes az tak bogaty..
Dobrze. Mialem udzielic odpowiedzi na temat.. OK bo offtopuje...
Ale jak ci odpowiedziec skoro nie wiem co to wtyka do Hip Hopu...
Naprawde niewiem bo sie nie spotkalem z wtykami do jakiegos gatunku
Nie proboj mnie lapac za zdania bo ci to nie wyjdzie.. za dlugo w tym swiecie zyje
Chcesz sampli? Mutekki Media
Wszystko znajdziesz na producerloops.com
PS. Wyprzedzajac odpowiedz ktora mozesz mnie zaczepic o bit.. Dobrze wiem ze sa jeszcze One Shoty i podobne. Czasem mozna wtyki uzyc do zabiegow
A co do moich umiejetnosci.. moze na dniach podesle ci cos co zrobie z samych sampli perkusyjnych :D D D
Narazie nie moge bo w pracy jestem a nie mam tu daw'ka.. :(
no melo a bit to roznica ale rzecz jasna ze z sampli perkusyjnych nie zrobisz melo lub base ...
Za przeproszeniem, ale co Ty pieprzysz? Odsyłam chociażby
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/wasze-dema-f154/31-03-2011-simonus-abstract-internal-sounds-ambient-experimental-t128502.htmlRe: HH wtyczki
LSUDNY = Fachowy komentarz ogółu sprawy 
Ja polecam jakieś sample dobre. i tylko JEDNA paczkę.. bo Brizzer ma racje
a wtyki..? nawet na sytrusie mozna ładne bassy wykręcic
Ja polecam jakieś sample dobre. i tylko JEDNA paczkę.. bo Brizzer ma racje
a wtyki..? nawet na sytrusie mozna ładne bassy wykręcic
Moge sie posmiac? Nie posiadam pro wiedzy ale takie rzeczy to podstawy.
Niewiem po co wg wchodze z toba w dyskusje....
Ile osob jeszcze musi cie nakierunkowac? Ale powtorze jeszcze raz
Nie, nie spotkalem sie z wtyczka stworzona do konkretengo gatunku !!!
I Nigdy sie nie spotkam !!
Pisz co chcesz, nikt ci nie broni.. ale niewiem czy wskazane jest swiecic glupota..
Podaj mi chociaz przyklad jakiejs wtyczki do konkretnego gatunku.. lol
koles czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem ? link ktory podales przedstawia pomysl ciekawy w ktorym wykorzystany zostal micro i wlasny glos a nie sample perkusyjne ...
niezla zwale mam czytajac Twoje pseudo madrosci ... ale oky