problem
-
Sprite77777
problem
Witam, mam problem, mianowicie z wtyczką grossbeat, jak ją dam na pattern wszystko jedno który to i tak na wszystkich jest scretch czy inne rzeczy jakie zrobie za pomocątej wtyczki, zobaczyłem, że można ten efekt troche zmniejszyć przez pokrętło time, ale jeśli chce, żeby perkusja ,,szła" sobie sama, a melodia z fortepianu czy coś innego się tylko zmieniało przez tą wtyczkę to jak to zrobić?
Re: problem
Po pierwsze - jakbyś zmienił nazwę tematu, to byłoby o niebo lepiej. A może i o całą egzosferę.
Po drugie - nie do końca zrozumiałem Twoje pytanie, ale chyba nakładasz efekt na sumę (master). Musisz podpiąć perkusję (i każdy jej element) pod osobny kanał w mikserze i każdy pojedynczy instrument tak samo. Dopiero wtedy nakładasz poszczególne efekty, korekcję itd.
Po drugie - nie do końca zrozumiałem Twoje pytanie, ale chyba nakładasz efekt na sumę (master). Musisz podpiąć perkusję (i każdy jej element) pod osobny kanał w mikserze i każdy pojedynczy instrument tak samo. Dopiero wtedy nakładasz poszczególne efekty, korekcję itd.
Re: problem
On na pewno kładzie grossbeata na master...
Temat wyczerpany ale jako ciekawostkę (jak zwykle... ^^) dodam, że kilka kanałów miksera można podpiąć pod następny, który to dopiero przejdzie na mastera. (lsudny mówił o tym ale jak zwykle niewyobrażalnie sucho bez wyjaśnień
). A zrobić to można klikając na jeden kanał i PPM nacisnąć na dole drugiego w miejscu, w którym pojawi się Route to this track only. I tak z każdym następnym. To jak podłączanie kabelków 
A ty pijawko napisz czy rozumiesz wszystko bo wg mnie temat jest już do zamknięcia
Temat wyczerpany ale jako ciekawostkę (jak zwykle... ^^) dodam, że kilka kanałów miksera można podpiąć pod następny, który to dopiero przejdzie na mastera. (lsudny mówił o tym ale jak zwykle niewyobrażalnie sucho bez wyjaśnień
A ty pijawko napisz czy rozumiesz wszystko bo wg mnie temat jest już do zamknięcia