Z góry dziex za pomoc
VirtualDj dodatki
VirtualDj dodatki
Mógłby Ktoś zapodać link z dodatkami do VirtualDj?? jakaś paczka efektow i sampli
??
Z góry dziex za pomoc
)
Z góry dziex za pomoc
-
creativedj
Re: VirtualDj dodatki
witam serdecznie" pisze:Mógłby Ktoś zapodać link z dodatkami do VirtualDj?? jakaś paczka efektow i sampli??
Z góry dziex za pomoc)
masz efekty jesli chcesz sie pobawic
sample podrzuce innym razem
Kod: Zaznacz cały
http://www.speedyshare.com/602598415.htmlRe: VirtualDj dodatki
Thx wielkie
jak będziez miał to możesz zapodać sample 
Dzięx
[ Dodano: 11-10-2007, 17:34 ]
Mam problem z tymi efektami :'( wrzucilem je do katalogu z Virtualem w poim przypadku standardowo C:\Program Files\VirtualDJ ale nie działają :( i nie wiem dlaczego ;[[ mógłby ktoś mi pomuc????
Dzięx
[ Dodano: 11-10-2007, 17:34 ]
Mam problem z tymi efektami :'( wrzucilem je do katalogu z Virtualem w poim przypadku standardowo C:\Program Files\VirtualDJ ale nie działają :( i nie wiem dlaczego ;[[ mógłby ktoś mi pomuc????
-
creativedj
a dodajesz caly folder czy tylko pliki dll?
jezeli caly to dodaj same pliki i nie powinno byc problemu
jezeli caly to dodaj same pliki i nie powinno byc problemu
ten sposub też nie działa ale poradziłem sobie a wszystkie pliki dll powiny byc w katalogu :
C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Moje dokumenty\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect
i teraz działają
ale nie wszystkie 
dzieki za pomoc
C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Moje dokumenty\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect
i teraz działają
dzieki za pomoc
-
creativedj
no nie wiem
u mnie sciezka dostepu wyglada tak D:\Program Files\VirtualDJ\Effects
i wszystko trybi.Swoja droga ciekawe jaka masz wersje choc to nie powinno wplywac na dzialanie efektow.Z reszta komu podczas grania chce sie ich uzywac.owszem cos sensownego mozna stworzyc ale bez przesady.
u mnie sciezka dostepu wyglada tak D:\Program Files\VirtualDJ\Effects
i wszystko trybi.Swoja droga ciekawe jaka masz wersje choc to nie powinno wplywac na dzialanie efektow.Z reszta komu podczas grania chce sie ich uzywac.owszem cos sensownego mozna stworzyc ale bez przesady.
-
Lui
elo ma ktos moze skina do virtuala dj
"CDJ1000, MDJ800 Skin 4.2" prosil bym o odpowiedz dziex z gory pozdro
"CDJ1000, MDJ800 Skin 4.2" prosil bym o odpowiedz dziex z gory pozdro
-
mateusss3
ja potrzebowalbym Cdj400 i djm40:D ....ale tego chyba jeszcze nikt nie ma?moze mnie zaskoczycie
? byłbym wdzieczny heh
-
R@dus
Lui prosze bardzo:
CDJ 1000, DJM 800
CDJ 1000, DJM 800
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/94235104/Pioneer_CDJ1000_v4_1_.2.exe-
kyfu11
a mógłbyś wrzucić tego skina np. na zippyshare.com? bo cos mi się ściągnąć nie może, z góry wielkie dzięki bo szukałem tego skina od dawna" pisze:Lui prosze bardzo:
CDJ 1000, DJM 800Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/94235104/Pioneer_CDJ1000_v4_1_.2.exe
mam prosbe jesli ktos by mial jakies nowe efekty skorki do vdj to prosil bym o wrzucenie