Witam.
Zaciekawiłem się od niedawna pasja tworzenia własnej muzyki w programie fruity loops , zaciekwailo mnie to ponieważ chciałbum twożyc własna muzyke hardcore techno.
O to moje pytania :
1 - Z kad ściągnąć sampke typu Hardbass/Basy/Przejscia/Jakies inne niezbędne rzeczy (potrzebuje sample do hardcore techno przyklad basu : angerfist - pissinrazor bladez
2 - Polecony dobry tutorial
Prosze pisac tutaj lub na gg 7403121
Wiele powaznych pytan (help)
Re: Wiele powaznych pytan (help)
Ale dużo tych pytań...
1. z internetu, dział sample tutaj na forum i wiele innych stron. Słyszałeś o wujku Google?
2. Jest wiele poradników w internecie, ja osobiście nauczyłem się sam, ale poradników jest moc i masz do wyboru, do koloru.
3. Istnieje opcja edytuj.
1. z internetu, dział sample tutaj na forum i wiele innych stron. Słyszałeś o wujku Google?
2. Jest wiele poradników w internecie, ja osobiście nauczyłem się sam, ale poradników jest moc i masz do wyboru, do koloru.
3. Istnieje opcja edytuj.
Nie ma już czegoś takiego. Już w 2004 (więc parę lat temu) zmienili nazwę na FL Studio po rozprawie sądowej z producentem płatków o takiej samej nazwie.programie fruity loops
Było przy okazji parę innych powodów, np. wg użytkowników fruity za bardzo kojarzyło się z homoseksualizmemlsudny pisze:Już w 2004 zmienili nazwę na FL Studio po rozprawie sądowej z producentem płatków o takiej samej nazwie.
zbokol 
kolega widzę ciężkie rzeczy lubi i chciałby robić sam?
przebuszuj forum, na początek znajdziesz sample do hardstyle'u, z nich cos wyskrobiesz nawet "na ucho" uzywajac...
a co do tutków: niewiele warte jest odtworcze ustawianie pokretelek z filmiku, wiec ogarniaj sam ile mozesz.

a jak nie mozesz wpisz w jutuba
kolega widzę ciężkie rzeczy lubi i chciałby robić sam?
a co do tutków: niewiele warte jest odtworcze ustawianie pokretelek z filmiku, wiec ogarniaj sam ile mozesz.
a jak nie mozesz wpisz w jutuba
-
Paul Soubas
- Nowicjusz
No ja z FLa nauczyłem się korzystać sam 
Tutrial - no to zależy juz jakie masz wyczucie i ile czasu
Generalnie to radziłbym bez tutriali się uczyć, najleppiej jak sam wyczujesz co i jak a mimo tego jestem pewny, że dzięki temu bedziesz miał swoje specyficzne dźwięki, swój swing - generalnie będziesz specyficzny a nie taką jakby podróbką zioma z tutriala
Tutrial - no to zależy juz jakie masz wyczucie i ile czasu
Generalnie to radziłbym bez tutriali się uczyć, najleppiej jak sam wyczujesz co i jak a mimo tego jestem pewny, że dzięki temu bedziesz miał swoje specyficzne dźwięki, swój swing - generalnie będziesz specyficzny a nie taką jakby podróbką zioma z tutriala