Ja testowalem juz duzo softów ale najlepszy mi sie wydaje Vdj ladujesz skore jaka ci sie podoba i niedosyc ze milo ci sie pracuje to jeszcze funkcjonalny ma podstawowe opcje Play/Stop/Cue Pitch I mi to wystarcza a jak podepne mixer to juz jest mlina
A jak dla mnie to chyba MixMeister Fusion, chyba żaden inny program nie zrobi tak idealnego przejścia, a co ważne sto razy lepiej niż Vdj detektuje ścieżkę beatów i ją poprawia, każdy ma swoje zdanie, moje właśnie jest takie
trancemaniak pisze:A jak dla mnie to chyba MixMeister Fusion, chyba żaden inny program nie zrobi tak idealnego przejścia, a co ważne sto razy lepiej niż Vdj detektuje ścieżkę beatów i ją poprawia, każdy ma swoje zdanie, moje właśnie jest takie
VDJ to jest program wedlug mnie najlepszy nie tak jak wy wyzej wymieiliscie z tego programu wielu DJ'ejów korzystalo i korzysta obecnie zresztaznam paru i mylicie sie c odo tego progamu i to duzo mozna zmienic skiny i to jest ulatwienie np DVJ-1000 albo CDJ-400 i przynajmiej pspółgraz konsoleta bardzo dobrze