Wpadłem na dość dziwny pomysł ale podobno takie są najlepsze.
Do rzeczy:
Zauważyłem po sobie że coraz częściej korzystam z czegoś takiego jak Newsletter na pocztę E-Mail i wpadłem na pomysł aby wprowadzić coś podobnego na nasze forum muzyczne.
Jak miało by to działać:
Na forum powstała by zakładka "Newsletter"* gdzie można było by zapisywać się do takiej akcji podając swój adres E-Mail.
Co dwa tygodnie*1 na pocztę E-Mailą użytkownika który zapisał się do akcji przychodziła by wiadomość w której napisane było by przykładowo: Jakie utworki są najbardziej lubiane w poszczególnych działach, Jakie konkursy są ogranizowane na forum i Jakie tematy są poruszane na forum np.Wybranie Najlepszego Moda lub Wypowiedzenie się na temat belek.
Druga Strona Medalu:
Jeśli pomysł przypadł tobie drogi modzie do gustu bardzo mnie to cieszy lecz wszystkiego sam nie będę potrafił zrobić, dlatego potrzebuję twojego wsparcia abyś był na bieżąco z takimi tematami.
Dodatkowe Informacje:
- Pomyślałem że aby przyciągnąć ludzi do wzięcia udziału w takiej akcji to przy wpisywaniu swojego E-Maila dopisywaliby ulubiony gatunek Muzyczny i przy pierwszej wiadomości potwierdzającej udział w dostawaniu NL utrzymali by paczkę z ulubionego działu. ( Max.5 Piosenek)
- Z chęcią mogę zając się rozsyłaniem takich NL ale jeśli znajdzie się większy ochotnik to bez problemu odstąpię miejsca.
*- Myślę że nie było by problem aby taka zakładka postała choć różnie to może być.
*1- Okres w którym NL zostawały by wysyłane do użytkowników jest do ustalenia.
Przepraszam za wszelkie pomyłki Językowe i zachęcam do udzielania się w temacie.