To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?
Re: To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?
[ Powodzenia, konkurencja na pewno skorzysta 
Re: To forum wymaga odczekania 180 sekund przed napisaniem kolejnego posta. WTF !?
Raczej wątpię
Czas oczekiwania przed napisaniem kolejnego postu/tematu - 90 Sekund
Minimalna ilość znaków w poście - 15
Czas oczekiwania przed napisaniem kolejnego postu/tematu - 90 Sekund
Minimalna ilość znaków w poście - 15
No i mamy kompromis , myślę że wszyscy zadowoleni 
nie skorzysta, bo inne poważnie myślące o rozwoju fora już dawno mają to wprowadzone... to nie jest tak że pomysł jest z dupy wzięty...
Można by pomyśleć jak już kiedyś była o tym mowa o linku do pobrania po thx'ie
Na te siedem postów od zamknięcia tematu przeze mnie tylko jeden był pożyteczny. Nie wiem po co ktokolwiek (jak mniemam Marcin) w ogóle go otwierał z powrotem.
ja niczego nie otwierałem, zrobił to ktoś inny 
Bo widzisz Krzysztofie, jest coś takiego, że po zamknięciu danego tematu moderatorzy i administratorzy mogą dalej się z nim wypowiadać. Dany temat zostaje zamknięty tylko dla zwykłych użytkowników. Tak więc osądzanie kogoś o otwarcie tematu jest tu zbędne, bo temat w dalszym ciągu zamknięty jest.
polać mu, dobrze prawi...Marcin;1095041 pisze:Macie tyle do gadania co kot napłakał. Co niektórych użytkowników posty były żenujące wręcz pokazywały ich iloraz inteligencji. Bo nawet wysłowić się nie potrafią. Dla spamerów takich jak Wy co w przeciągu 1 minuty przesłuchujecie 3 piosenki i dajecie komentarz słabe, odsłuch to naprawdę zachęca tego kto wrzuca do dalszego upania. Dla mnie Ci co piszą słabe, odsłuch to sobą nić nie reprezentują. Dosyć, że sami się nie podzielą upami to jeszcze wybrzydzają. Temat powinien być zamknięty i wszyscy się powinni do tego ustosunkować !!!
i pozwolę sobie sam siebie zacytować z postu, który pisałem w dziale moderatorów, gdzie kwestia owej "ustawy" była dyskutowana, a więc:
Szczerze, to na wymioty mi się zbiera widząc te prymitywne posty: zajebisteeeeee, dzięki, tylko odsłuch, w posiadaniu, itd. bo tego typu wypociny w postach są tak potrzebne jak k*rwie majtki...
I nie bójmy się powiedzieć, że tego typu posty są po prostu na odpie*dol
Jeśli kogoś irytuje nowy limit ilości znaków na post to niech nie komentuje, a jak się podoba to niech wciśnie podziękowanie autorowi tematu i tyle... czy to tak boli? Albo niech ruszy szare komórki i napisze jakąś logiczną i spójną wypowiedź...
Precz z pasożytami na forum! Precz z lenistwem pisania postów!