filmy
- Konstantyn XI
- Klubowicz
Re: filmy
nie to jest moja miłość!!!!!!asta pisze:ej ej ejZłośnicaJestem pisze:a ja liubliu ogladać ostatnio " WŁATCY MÓCH" i kocham czesia![]()
![]()
to jest moja milosc
![]()
-
Dito.?
*Wzgórza mają oczy I i II
*Piła II i III
*To nie jest kolejna komedia dla idiotów
*Jay i Cichy Bob powracają
*Sprzedawcy (kontynuacja Jay'a i Cichego
)
*300
*Hannibal Rising
*Stay
*XXX II
Większość z nich obejrzałem w przeciagu ostatniego miesiąca, reszte podałem bo są związane z innymi. Pozdrawiam.![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
*Piła II i III
*To nie jest kolejna komedia dla idiotów
*Jay i Cichy Bob powracają
*Sprzedawcy (kontynuacja Jay'a i Cichego
*300
*Hannibal Rising
*Stay
*XXX II
Większość z nich obejrzałem w przeciagu ostatniego miesiąca, reszte podałem bo są związane z innymi. Pozdrawiam.
- Pedro De La Vega
- Klubowicz
moje ulubione filmy to "piła" "efekt motyla" "wzgórza mają oczy" "telefon" "wrong turn" "28 tygodni później" "transformers" "next" "niepokój" "eurotrip" "equilibrium" "gothika" "inwazja" "k-pax" "obcy vs. predator" "oszukać przeznaczenie 2" "pachnidło" "pitch black" "kroniki riddicka" "plan lotu" "pojutrze" "resident evil" "the cave" "the descent" "terminator 3" "tożsamość" "wyspa" "zgromadzenie"
także można powiedzieć że jestem maniakiem filmowym (polecam obejrzeć powyższe tytóły)
także można powiedzieć że jestem maniakiem filmowym (polecam obejrzeć powyższe tytóły)
Ulubione? Ojjj... duzo ich.
Wymienie te ktore pamietam:
(zazwyczaj kazda czesc filmu lubie, wiec nie bede pisal ze I i II itd)
Mind Hunters
Pila
Wzgorza Maja Oczy
Lord Of The Rings
300
Borat
Doom
Green Street Hooligans
Testosteron
Wakacje Jasia Fasoli
Pojutrze
Shrek
Ice Age
Forest Gump
I.. wiecej jakos nie przychodzi mi do glowy.
A z seriali:
Lost
Prison Break
Włatcy Moch
i wiecej nie ogladam, bo nie lubie sie uzalezniac.![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
(zazwyczaj kazda czesc filmu lubie, wiec nie bede pisal ze I i II itd)
Mind Hunters
Pila
Wzgorza Maja Oczy
Lord Of The Rings
300
Borat
Doom
Green Street Hooligans
Testosteron
Wakacje Jasia Fasoli
Pojutrze
Shrek
Ice Age
Forest Gump
I.. wiecej jakos nie przychodzi mi do glowy.
A z seriali:
Lost
Prison Break
Włatcy Moch
i wiecej nie ogladam, bo nie lubie sie uzalezniac.
No to ja sobie powybieram z powyższych tytułów, bo mi się nie chcę myśleć.
Może nie ulubione, ale jedne z lepszych: Piły(trzy części), Efekt Motyla, Wzgórza Mają Oczy(dwie części), Telefon, 28 Tygodni Później, Gothika, Oszukać Przeznaczenie(trzy części), Pachnidło, Pojutrze, Resident Evil(dwie części), Władca Pierścieni(trylogia), Borat, Hooligans, Forrest Gump i dużo animowanych. Dodałbym jeszcze trylogię Ojciec Chrzestny i Braveheart.
Może nie ulubione, ale jedne z lepszych: Piły(trzy części), Efekt Motyla, Wzgórza Mają Oczy(dwie części), Telefon, 28 Tygodni Później, Gothika, Oszukać Przeznaczenie(trzy części), Pachnidło, Pojutrze, Resident Evil(dwie części), Władca Pierścieni(trylogia), Borat, Hooligans, Forrest Gump i dużo animowanych. Dodałbym jeszcze trylogię Ojciec Chrzestny i Braveheart.