VST(Nexus)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
toudek88

Re: VST(Nexus)

Post autor: toudek88 »

pewnie chce ściagać aktualizacje a ty nie masz do niej ckracka. A wtyka wypier..lista, normalnie masa ;]
Pikko
Nowicjusz

Post autor: Pikko »

mam tego vstka z pol roku i musze powiedziedz ze jest zajebiaszczy :D
no tylko kompa trzeba do tego miec juz zdeka lepszego ;]
Kozzi

Post autor: Kozzi »

Co mam zrobić gdy wyskakuje mi błąd "missing license" ??muszę zlokalizować jakiś plik z licencją ale skąd go wziąć?
Awatar użytkownika
djcase
Nowicjusz

Post autor: djcase »

A Co zrobić jeśli wyskakuje ze brak pliku Test0.nxp?? o co z nim chodzi?
Faq

Post autor: Faq »

siema potrzebuje cracka do nexusa ;] help
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Post autor: pitey »

&quot pisze:A Co zrobić jeśli wyskakuje ze brak pliku Test0.nxp?? o co z nim chodzi?
dokładnie mam identyczny problem i co zrobić???
Sound Rider

Post autor: Sound Rider »

&quot pisze:
&quot pisze:A Co zrobić jeśli wyskakuje ze brak pliku Test0.nxp?? o co z nim chodzi?
dokładnie mam identyczny problem i co zrobić???
ja też tak mam
Extreme Deejay'

Post autor: Extreme Deejay' »

Elo spoznilem sie i mam prosbe czy moglby ktos jeszcze raz wrzucic ten plik torent do nexusa :( ??
DJ Acid
Nowicjusz

Post autor: DJ Acid »

ja tez proszę o to samo co kolega wyżej! ;)
fazir

Post autor: fazir »

Witam wszystkich forumowiczow!
Mam pytanie.Czy na Nexusie mozna tworzyc inne style muzyki niz trance lub house itp. ?Np.bity hiphopowe :)
sytrus2007
Nowicjusz

Nexus i jego dzwięki

Post autor: sytrus2007 »

Hallo

Dla tych co niewiedzą !!!

Nexusa z podstawowymi dzwiękami można zakupić w sklepie o nazwie Music Store. W Niemczech nie miałem z tym problemu nie wiem jak w Polsce.

Posiadam oryginalnego Nexusa i wszystkie jego dodatki. Jezeli chodzi o jego biblioteke dzwieków to naprawde są najwyższej jakości i kazda nuta wydaje odpowiedni dzwięk. Co do działania i wgrywania dowolnych dzwięków (ROM-ów) o rozszerzeniu "nxs" (Bass, Arpeggios, Dance Lead, Pad i inne) to wszystko zalezy od ich rozmiarów. Napewno dobrze jest miec szybki procesor duzo ramu i dobrą karte dzwiękową :) .

Co do samych dzwięków to powiem tylko ze sam DJ Tiesto też używa Nexusa. Przykładem tego jest "Adagio for string".

Ściągnij:

Poniżej link do biblioteki dzwięków Nexus w dziale: download (Jest to połowa dzwięków podstawowych z oficjalnej strony ReFX):

Kod: Zaznacz cały

http://www.refx.de/?page=products/nexus/summary
Nexusa mozna pobrać najlepiej z Emule polecam wersje 1.3.5 albo zgłosić sie do mnie :)

Uwaga !!!

Sciągajcie wersje powyżej 1.3.0 poniewaz dodatkowe biblioteki Expansion o rozszerzeniu "nxp" nie bedą działać/

Dodatkowo:

Na Nexusie można tworzyć każdy rodzaj muzyki: Trance, Dance, House,Pop Hip hop, wszystko zalezy od naszych umiejętności

FL Studio 8 XXL

Dla zainteresowanych jest już najnowsza wersjca FL 8 XXL. Jak bede miał czas to rzuce na forum.

Pozdro :)
gooly
Nowicjusz

Pomocy!!

Post autor: gooly »

Mam nexusa od dawna, kiedys dzialal bez problemu teraz nie moge go uruchomic!!
Wszystko ladnie sie instaluje, wzucam plik dll Nexusa do folderu VST w FL ,odpalam go w FL i wyskakuje mi blad.... "Can"t find valid licanse for "reFX Nexus". Would you like to locate the license file now", jak nacisne "Tak" to potrzebuje pliku "All Types: (*.key;*zip), ja dam "Nie" widzi wszystkie sample ale nie ma dzwieku.

Pomocy!!

[ Dodano: 31-03-2008, 12:51 ]
Mam nexusa od dawna, kiedys dzialal bez problemu teraz nie moge go uruchomic!!
Wszystko ladnie sie instaluje, wzucam plik dll Nexusa do folderu VST w FL ,odpalam go w FL i wyskakuje mi blad.... "Can"t find valid licanse for "reFX Nexus". Would you like to locate the license file now", jak nacisne "Tak" to potrzebuje pliku "All Types: (*.key;*zip), ja dam "Nie" widzi wszystkie sample ale nie ma dzwieku.

Pomocy!!
Sierab

Post autor: Sierab »

Podobno trzeba przeinstalowac nexusa z serialem .... ale czy da sie go odpalic bez kupna ? nie stac mnie xD

[ Dodano: 01-04-2008, 03:14 ]
Ja juz sobie poradzilem

Kod: Zaznacz cały

http://rs229gc.rapidshare.com/files/96769435/85397/Refx_Nexus_Vsti_v1.3.7.rar
- zassaj to zainstalujn rozpakuj i zastap pliki starego nexusa ... u mnie wszystko juz gra :) ma ktos wiedze na temat zakladania automatow na nexusie ? jak pdolaczyc pokretelka bo nie moge rozkminic :/ chodzi o fl oczywiscie
Zablokowany