Zgadzam Się Znam tą metodeDj Angeloo pisze:przed piciem wodki zjesc rosół albo cos tłustego np. kiełbache z grill'a
wtedy mniej czepie wtedy zamiast 1 flachy to 2 conajmniej no i z 5 piweksam tak robie!!
Wasze sposoby aby pić i się nie upić!
Re: Wasze sposoby aby pić i się nie upić!
Nom sery i nabiał to fatalna zagrycha na mocno stężony alkohol, kazeina się ścina i rzygasz, a jak nie, srasz dalej niż widzisz. Za to całkiem nieźle alk się trawi z tłuszczami.
Inne metody: dużo przepijać niegazowanym, często chodzić na stronę, nie palić trawy na libacji
No i nie kozaczyć przy stole, trza być asertywnym, jak czujesz, że nie dasz rady, że możesz żygnąć - powiedz nie i ch.j! Najlepszy zawodnik wie kiedy przestać 
Odradzam mieszanie napojów energetyzujących z alkoholem, gwóźdź do trumny dla waszych mózgów
Kofeina, teina, czy inne alkaloidy otwierają drogę alkoholowi do niszczenia komórek nerwowych, mózg się przed tym broni, we krwi pojawia się adrenalina, odczuwasz ożywienie. Zniszczeń jednak odbudować się nie da, układ nerwowy się nie regeneruje.
Ale co ja zatwardziały ć
un będe wam mówił
Na coś trzeba umrzeć :P
Inne metody: dużo przepijać niegazowanym, często chodzić na stronę, nie palić trawy na libacji
Odradzam mieszanie napojów energetyzujących z alkoholem, gwóźdź do trumny dla waszych mózgów
Kofeina, teina, czy inne alkaloidy otwierają drogę alkoholowi do niszczenia komórek nerwowych, mózg się przed tym broni, we krwi pojawia się adrenalina, odczuwasz ożywienie. Zniszczeń jednak odbudować się nie da, układ nerwowy się nie regeneruje.
Ale co ja zatwardziały ć
- Under B (Bartii)
- Specjalista
ten sposób nia jest zbyt dobry najpierw nic sie nie dzieje a potem NAGLE alkohol zostaje wchłonięty do organizmu i po takim czymś jest rano jeszcze gorzej :pDj Angeloo pisze:przed piciem wodki zjesc rosół albo cos tłustego np. kiełbache z grill'a
wtedy mniej czepie wtedy zamiast 1 flachy to 2 conajmniej no i z 5sam tak robie!!
a tak wogóle to najlepiej jest wiedzieć kiedy przestać...
Sprawdzone sposoby by nie miec kaca :
Ten co ja sam stosuje to poprostu juz po skonczonej libacji pic duzo wody mineralnej (bez gazu) rano wstajesz jak nowo narodzony
2. sposob przed spaniem lyknac tabletke przeciwbola.. ( 1 nie wiecej bo moze cos sie stac.. jeszcze zalezy kto ile wypil) ^^
Ten co ja sam stosuje to poprostu juz po skonczonej libacji pic duzo wody mineralnej (bez gazu) rano wstajesz jak nowo narodzony
2. sposob przed spaniem lyknac tabletke przeciwbola.. ( 1 nie wiecej bo moze cos sie stac.. jeszcze zalezy kto ile wypil) ^^
shit! ja kiedyś zjadłem pigułę gripexu a potem zapomniałem i pojechałem z kumplami na piwo i już wtedy myślałem że życie zakończęDjOhma pisze: 2. sposob przed spaniem lyknac przeciwbola.. ( 1 nie wiecej bo moze cos sie stac.. jeszcze zalezy kto ile wypil) ^^![]()
moim skromnym zdaniem lepiej nie mieszać procetów z żadnymi prochami... :p
Przed pojsciem spac najlepiej wypic sok z cytrynki
Kaca zero 
- DeeJay Yang
- Specjalista
najlepiej wypic 0.5 l na hejnal i leciec szybko do domu spac
tylko trzeba zdarzyc przed wodka
, a tak na powaznie to slyszalem cos o cytrynie, no i z chemi tez cos o cukrze ze cukier cos tam wchodzi z reakcja z alkoholem ale nie jestem dobry z chemi wiec wybaczcie ze popelnilem blad 
mam jeden sposób, mianowicie na imprezie wódkę popijać jakimś sokiem owocowym ja zawsze biore ze sobą jeszcze kubusia
i przed snem go wypijam i jest git... ale to jeszcze zależy od organizmu, bo poleciłem kiedyś koledze i mnie potem ścigał bo go sraka rano wzięła :p
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
a ja wam powiem ze pije od 4 dni non stop i nic mi nie jest. 
-
sensejstg
A jak odstawisz alko i kacówa Cię złapie to będziesz pił soczek ze szklanki dwoma rękoma :p Ale to zależy co pijesz ten cały czas...a ja wam powiem ze pije od 4 dni non stop i nic mi nie jest. :p