[Premiera] Rank 1 - Symfo (Sunrise Festival Theme 2009) [HQ] !!!
-
sensejstg
Re: [Premiera] Rank 1 - Symfo (Sunrise Festival Theme 2009) [HQ] !!!
Miałem na myśli ogólnie jakąś większą imprezę... Fakt wiadomo, że na sunrise to się nie nadaje... :p
A ma ktoś ten kawałek w remiksie Cez Are Kane?
Bootleg Cezara nie wyjdzie raczej w HQ 320
Bez kitu
jak dla mnie ten hymn hest konkłet
mi się podoba i to bardzo 
do bani taki hymn... w ubiegłym roku hymn dawał przedsmak tego co się będzie działo...
ten jest bez tego czegoś, jak dla mnie pusty
ten jest bez tego czegoś, jak dla mnie pusty
-
konradpie
Coś ma w sobie ten kawałek,nie powiem! Do jakiejś połowy niesie ze sobą głębokie uczucie,natomiast potem,jak dla mnie przekombinowany! ale muszę powiedzieć,że skończył się przed chwilką,a nadal go słyszę lubię te uczucie HA!!!!
-
konradpie
Jest to drugi temat do którego dziś powracam,bo muszę`inaczej się uduszę` i już! Wcześniej wypowiedziałem się na temat,po odsłuchaniu jednokrotnym,bieżącym podczas przeszukiwania forum. Posłuchałem jeszcze kilka razy (wiem podobnie twierdziliście o ile pamiętam) i dostałem na główeczkę na temat tego,HYMNU!!!! Nigdy nie byłem na Sunrise ,ale jeśli jest tam tak dobrze,tak jak ja widzę,czuję ten kawałek to co mogę dodać... hmmm Rank1 dało radę bez wątpienia.
jeste jak najbardziej za tym kawałkiem
widze że opinie są bardzo podzielone
ja obstaje za im dlużej słuchasz tym bardziej sie podoba
polecam thx
-
kapiczek
Hej,
Na wstępie chciałbym przeprosic za postowanie tematu, który powinien umrzec śmiercią naturalną, ale tak jak konradpie czuję, że udusiłbym się, gdybym tego nie zrobił :p
W trakcie kilku pierwszych odsłuchań tego utworu (u siebie w domu na głośnikach 2.1) w ogóle mi nie podchodził, więc wywaliłem go z dysku. Lecz gdy usłyszałem go na żywo na sunrise fescie w secie rank1 , gdy jeden z nich wyszedł na scenę i zagrał (albo udawał, że gra
) to na klawikordzie. Wykręciło oraz wkręciło mnie w ten utwór konkret i uważam, że świetnie nadawał się na hymn tego festiwalu w tym roku. A Ci co nie byli, nie czuli klimatu tegorocznej imprezy, ani wibracji w powietrzu, ani pulsującej ziemi czy drżącej swojej klatki piersiowej przy mocnym basie, niech lepiej sie nie wypowiadają, że nie pasuje (no offence guys) 
Pozdriawiam,
Kap
ps. świetnie sprawdza się w roli dzwonka w telefonie
Na wstępie chciałbym przeprosic za postowanie tematu, który powinien umrzec śmiercią naturalną, ale tak jak konradpie czuję, że udusiłbym się, gdybym tego nie zrobił :p
W trakcie kilku pierwszych odsłuchań tego utworu (u siebie w domu na głośnikach 2.1) w ogóle mi nie podchodził, więc wywaliłem go z dysku. Lecz gdy usłyszałem go na żywo na sunrise fescie w secie rank1 , gdy jeden z nich wyszedł na scenę i zagrał (albo udawał, że gra
Pozdriawiam,
Kap
ps. świetnie sprawdza się w roli dzwonka w telefonie