RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Post autor: Snajper »

Taki jest styl Peji, który posiada wielu zwolenników, jesteś zapewne z Wawy, to 3masz strone Warszawiaków, ciekawe jakie miałbyś podejście gdybyś był z neutralnej miejscowości, bądż z Poznania.
Awatar użytkownika
Matisu
Użytkownik

Post autor: Matisu »

Inteligencji to brakuje Tobie, i Twoim wypowiedziom w tym temacie.
Pozdro dla prawdziwych.
Awatar użytkownika
k0nr4d
Nowicjusz

Post autor: k0nr4d »

Peja to nie ta półka i tyle, rzuca mięsem, bo tylko tyle potrafi. Jak dzieciak z podstawówki, który przeklina i myśli, że jest największym bonzo w szatni przed wfem. Nie rozumie metafor, wszystko bierze dosłownie, chłopak bez wyobraźni.
Pabis
Nowicjusz

Post autor: Pabis »

No nie powiem ale dla mnie Parias vs Peja to Diss Pejii bardziej mi podszedl i ogolnie zaje..ste zwroty itp : )
MartinPL

Post autor: MartinPL »

wszystko spoko, oprócz tekstu =] bo argumenty lipne, ale flow i bit bardzo dobry
Awatar użytkownika
ShattaN
Użytkownik

Post autor: ShattaN »

powiem tak jaki raper tacy fani ... tu dla mnie wiochą zajeżdża ten cały Rych to porażka ! kiedyś szacunek tak a teraz ? co to ma być napinka na cały hip-hop w Polsce on ma z banią coś nie tak zadu.żo teścia w dupe przyjął ! takie jest moje zdanie koks mu banie z lansował i tak już zostanie bo na to nie ma lekarstwa trzeba obok tego przejść jak by go nie było ...

pzdr
DJ EILLES

Post autor: DJ EILLES »

nutka jest spoko tak jak wszystkie jego :)
Awatar użytkownika
ValdaS
Ekspert

Post autor: ValdaS »

panie shattan dlaczego wszystkich wsadziles do jednego wora piszac "napinka na caly hip hop" ?? czy on jedzie po wszystkich ?? :D
robert005

Post autor: robert005 »

Dużo mu nie brakuje. Niedługo coś mu od*ebie to pociśnie kaczorowi i swoim Ziomkom z pod Żabki ;p
Awatar użytkownika
daxunia
Użytkownik

Post autor: daxunia »

Nie chce mi się czytać powyższych wypowiedzi, powiem tylko co ja o tym sądzę. Otóż po 1) diss Peji (Peja vs Hip Hop) lepszy od Parias (Hip Hop vs Peja). Po 2) nie wiem jak ocenić "Tylko Peja", moim zdaniem jest zdecydowanie za długie i po paru minutach po prostu nie chce się już słuchać.
Ogólnie jednak rzecz biorąc, ten cały beef nie powinien nigdy mieć miejsca, lubię zarówno Peję, jak i Eldo, więc myślę, że moja ocena jest obiektywna
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

peja to pajac ktory potrafi tylko przeklinac!!! ELDOKA JEST KIMS!! POSLUCHAJ JEGO TESKTOW
Saddam Husein
Użytkownik

Post autor: Saddam Husein »

ogolnie to wszyscy jestescie smieszni.. glupie klotnie kto wygral albo ktory diss jest lepszy otoz oba dissy sa na tym samym poziomie wykonawcow wiec nie porownujcie ich do siebie bo nic z tego nie wyniknie...
robert005

Post autor: robert005 »

Po to one są wrzucane do internetu żeby komentować i się spierać o to, który lepszy.
ODPOWIEDZ