Ulubiona muzyczka :)
Re: Ulubiona muzyczka :)
Above & Beyond . Simon Patterson . Ronski Speed . Deadmau5 . Stoneface & terminal . Menno De Jong . Richard Durand . Arnej . Seamus Haji . Kyau & Albert . John Dahlback . Rank 1 . Cosmic Gate . Ronald Van Gelderen . Johan Gielen . Gabriel & Dresden . Armin . Galen Behr . Shah . Ron van den Beuken . Bart Claessen . Alphazone . Roger Sanchez . Ernesto vs. Bastian . Oceanlab . Hybrid . Eddie Halliwell . Klass. Inpetto . Smith & Pledger . Orjan Nielsen . Agnelli & Nelson . Andain . Steve Murano . Blake Jarrell . Cj Stone . Benjamin Bates . Lemon & Einar K . Vadim Zhukov . Dave Mc Cullen . Fonzerelli . Sunfreakz . Noisecontrolles . Pendulum . Damien Marley . Bob Marley . 2pac . Gangstarr . Sean Price. Cypress Hill . Outerspace . Kiler . Him . Linkin Park . Red Hot Chili Peppers.
Paul Miller . W .Toxic Noiz . Dave Schiemann . Mike Wind . Carsten Hell. Tiddey . Angelo Mike . Nitrous Oxide . Hazel . Drum . Suhy . Max Farenthide . Cez Are Kane . WWO . H-G . Antylogika . Pono . Fu . Molesta Ewenement . Płomień 81 . Kaliber 44 . O.S.T.R. . Anna Maria Jopek . O.N.A. .T.Love .
Nowa rozpiska Co lubie
Tak z nudów...
-
pi3trass
A nie wiecie przypadkiem jak nazywa sie taka fajna muzyczka, ona ma taki podklad jakby na akordeonie jak miala ingrid... czesto w radiu leci. ale tytulu nie znam..
jak ktos wie to z gory dzieki..
jak ktos wie to z gory dzieki..
-
kazzu997
Ja najbardziej to lubie techno i jakieś remixy 
np. Lady Gaga - Paparazzi (Lorya Remix Edit)
Tu macie linka do tej piosenki. Mówie wam, jest zajebiaszcza 
Pozdro!
np. Lady Gaga - Paparazzi (Lorya Remix Edit)
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=KfsBvU7s_FcPozdro!
Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex Morph B2B Woody van Eyden Mix)
albo
John O'Callaghan - Big Sky (Joint Operation Centre Deconstruction Mix)
pzdr
albo
John O'Callaghan - Big Sky (Joint Operation Centre Deconstruction Mix)
pzdr
dawniej słuchałem HU, ale nieco mi się znudził. Dziś głównie słucham trance'u i house'u. Lubię rock, a także niektóre kawałki pop (ale sporadycznie). Ogólnie nie mam ulubionego artysty/zespołu- no może Rank 1, jak dla mnie jeden z lepszych zespołów.
-
Demonic
przypuszczam że chodzi o Edward Maya feat Alicia - Stereo Lovepi3trass pisze:A nie wiecie przypadkiem jak nazywa sie taka fajna muzyczka, ona ma taki podklad jakby na akordeonie jak miala ingrid... czesto w radiu leci. ale tytulu nie znam..
jak ktos wie to z gory dzieki..![]()
A wracając do tematu to uwielbiam słuchac koncertowe wersje utworów Metallici oraz Judas Priest.Nie ma jak kawał dobrego Rocka(czy jak ktoś woli metalu)
Demonic pisze:Nie ma jak kawał dobrego Rocka(czy jak ktoś woli metalu)
nic do dodania
;-)
-
beatka5314
ja nie mam określonego gatunku muzyki której słucham... czasem jest to hip-hop,trance,niekiedy pop amerykański i nasz... słucham tego co wpadnie mi w ucho.....z wyjątkiem muzyki dody i innych lalek barbi