Ulubiona muzyczka :)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
tunio

Re: Ulubiona muzyczka :)

Post autor: tunio »

Ja słucham Dace i techno. Lubię M-Brother-Trebles; J-five - Find a way :D
seba111

Post autor: seba111 »

a ja słucham tego co leci na MTV, VIVIE i innych muzycznych kanałach i nie mam swojej ulubionej piesnki

Mandaryna- ev'ry night :lol: RULES
MaTiAFC

Post autor: MaTiAFC »

tylko techno :)
.wav

Post autor: .wav »

Ja nie mam ulubionej muzyki, słucham tego, co akurat leci, bądź tego, co 'wpadnie' mi w ucho. Ale jeśli juz to:
-techno [ jeśli chodzi o kategorię ]
- Moby, Kombi, Vinylshakerz [ jeśli chodzi o zespół ]
- Moby - Lift Me Up, Kombi - pokolenie, Vinylshakerz - One night in bangkok, Global Deejays - The Sound of San Francisco, Zipera - Bez ciśnień, mor W.A - Dla słuchaczy i wiele innych. [ jeśli chodzi o piosenkę ]
gosha14

Post autor: gosha14 »

wszystko co związane z Tiesto, także Beattraxx, Ziggy X, i Bennassi Bros :) tytułów mi się nie chce pisać...
kroll

Post autor: kroll »

o kruca ulubionego kawałka to raczej nie wskaże..bo nawet nie jestem w stanie. <-- za dużo byłoby tu pisania...
Najbardziej jaram sie dobrym rapem
z polskiego rapu to najwiecej chyba słucham O.S.T.R- a w dużej mierze rodziny ZIP-ów starą dobrą moleste, troszke pejki (zwłaszcza ostatnią płytke - dośc dobra jest) hmm co tam jeszcze konkretnie czekam na płytke deluksów bo to co zrobili z JWP i intoksynatorem mnie rozwaliło- znakomita płyta..Gural niezaprzeczalnie też git ..hmm to chyba najważniejsze polskie ..oczywiście bez podziemia
a Amerykański to oczywiscie Wu tang cała familia ale najbardziej dokonania Method mana zwłaszcza ostatnia płytka , jeszcze Xzibit ..poprostu zaje*** bity i hardcorowe texty T.I. też całkiem całkiem troche tupaca ..hm nom mówgłbym tak jeszcze wymieniać ale to chyba najważeniejsi
acha nom i ostatnio wpadła mi w rece płytka IAM francózów która tez mi sie masakrycznie podoba ..a teraz w moim odtwarzaczu króluje POE i to mnie na razie rozwala pod każdym wzgledem

pozdross dla poszukiwaczy dobrej muzy
djbeethoven

Post autor: djbeethoven »

A ja tam słucham techno rózne odmiany trance, hardstyle schranz etc.
pitbull87

Post autor: pitbull87 »

Na pierwszym miejscu to oczywiscie kochane TECHNO, a na drugim, to HH :D
zuza

Post autor: zuza »

ja słucham głównie techno, dance, rzadziej hh. Ogólnie muzyka musi wpaść w ucho, bo hjest mnóstwo kawałków do bani.
kwojtyra

Post autor: kwojtyra »

Osobiście uwielbiam hip - hop ( szczególnie polski ), lecz nie pogardzę też dobrym protektorkiem :) ...
Moimi ulubionymi utworkami są :

Mezo - Ważne
Linkin park - wszystkie ich utworki
Tymon - Oto ja

długo bym wymieniał całą listę wię na tychparu piosenkach poprzestane...
Cortinez

Post autor: Cortinez »

Jedno moge powiedziec: I HATE HIPHOP :P
A czego słucham? Trance (hard & progressive) no czasami Tribal House, Latino house :P
- Matt Darey - Nocturnal Delight (Sandler RMX)
- John Marks - Update
- Mindhunters - Eat Dis
- Mark Norman - Phantom Manor
- Sam Sharp - In Deep
- Marcel Woods - Cherry Blossom

- Silverius - El vibe Latino (Olav Basoski RMX)
- Sebastian Ingrosso - Get it back
- Antoine Clamaran - Verse & traxx (Disco Pump Mix)
- Benny Benassi pres. The Biz - Stop Go (Radio Edit) P.S szukam wersji Extended ;)
Katarn

Post autor: Katarn »

Ja Crazy Frog - Axel F
DeathMan

Post autor: DeathMan »

Wszystko co dobre. Od rocka po techno i hip-hop, zdarza się nawet klasycznej posłuchać jeśli wpadnei w ucho.
ODPOWIEDZ