DJ Vip - The Sound Of Goodbye

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Re: DJ Vip - The Sound Of Goodbye

Post autor: dycha »

nom hehehe adi jakbys uslyszal moj pierwszy kawalek to o jezu... xD teraz jest nie wiele lepiej no ale jakos tam jest (czytaj. beznadziejnie) :) mistrzem w tym nigdy nie bede :) pozdraw.
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

Post autor: adi1994 »

nigdy niemów nigdy-powiem tak jeśli będziesz chciał(ale bardzo)coś osiągnąć to to osiągniesz tylko musisz pracować pracować i jeszcze raz pracowac... ja np. nie pamiętam dnia bez Fl Studio(no i wdać rezultaty mojej pracy) przez 1,5 roku zrobiłem takie post&#281 ;p y że głowa mała hehe
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

no wiadomo jak sie cos chce to sie to będzie miało. tylko że wiesz, nie zawsze na wszystko jest czas. a moglbys mi troche pomóc z tym freestailo ?? tzn. powiedzieć co w nim zmienić ?? i co nalozyc na ten vox, zeby sie tak nie robilo chaotycznie.
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

a z kąd masz ten vox??
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

vox byl w remix packu. :)
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

hmm to aż taka słaba jakoś tego vox'a była?? to ja niewiem co z tym zrobić(myslałem że EQ się bawiłeś i sam wyciągałe&#347 ;) ale powiem ci tak-zrobiłeś nutke i zacznij robić nast&#281 ;p nom niema sensu rozczulać się nad jendom nutkom która nie dokońca wyszła, rób nast&#281 ;p ne i oby lpesze

PS. luknij moje 3 demka bo właśnie założyłem nowy temat na muzikum
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Silin chces kogos dyskryminować dlatego że jest gorszy ?
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

hmmm xD az takie zle nie jest ale porzadku w tym wogule nie ma wszystko takie porozrzucane xD kolejny rmx ci pewnie lepiej wyjdzie ucz sie ucz ;)

pozdro
Dj Vip
Nowicjusz

Post autor: Dj Vip »

nie jestem i nie bede dobry w remixach a juz napewno nie w setach, bardziej staram sie skupic na produkcjach wlasnych ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Nie wiem czemu równo jedziecie chłopaka.. No cóż, błędy się zdarzają, wiadomo, nie udało się, trudno, nic, trzeba po prostu zawsze naprawić, to nie powód, żeby po kimś jechać z tego powodu ;) Temat zamykam.
Zablokowany