[28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Re: [28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Post autor: Under B (Bartii) »

Mi i tak się podobają nutki :) Wg mnie to Jonek i Zalef wykonali kawałek dobrej roboty :D Więc nie bd sie czepiał o podbijanie, czy coś w tym stylu :p
oryginalnynick

Re: [28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Post autor: oryginalnynick »

Chłopaki jesteście genialni :)
NUTKA (mimo,że na codzień nie słucham takich klimatów) bradzo mi się podoba :P :)
buziaki dla obu! świetne :* :)
Awatar użytkownika
KoBzA-DaVciO
Klubowicz

Post autor: KoBzA-DaVciO »

gdybym mógl to wstawilbym 10 thanksów (; nutka jak najbardziej mi sie podoba, naprawde kozak
sattttt
Klubowicz

Post autor: sattttt »

Na mnie szczerze mówiąc też kawałek nie zrobił jakiegoś szczególnego wrażenia no ale to kwestia gustu co kto woli :p. Oczywiście dam thanks'a za wytrwałe poszukiwania :)
Kapussta23_23

Post autor: Kapussta23_23 »

ludzie na czym wy podkręcaliście ten utwór? nierówne tempo to primo, pewnie virtual dj poszedł w ruch.A po drugie to nutka taka sobie.Zła nie jest ale szału też nie robi.
gummibear
Użytkownik

Post autor: gummibear »

a mi sie nuta zajebiście podoba. Podłączam sie do reszty i gratuluje wytrwałości! Oby więcej takich nut na forum!
Awatar użytkownika
master200
Klubowicz

Post autor: master200 »

Kosiareczka pewna to jest, good job , pzdr ! ;-)
MARCO

Post autor: MARCO »

słaby kawałek...podniecacie sie byle czym
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

MARCO pisze:słaby kawałek...podniecacie sie byle czym
Powiedzial co wiedzial ;P xD :lol2:

8~t pijemy zdrowie POLAKÓW!! Jest Brąz :D !!
Awatar użytkownika
asus92
Nowicjusz

Post autor: asus92 »

Średnia Nutka ^D^
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Post autor: Jonek9FCB »

Słucham jej codziennie i wgl się nie znudziła ;D ;p :D Wprost masakrycznie dobra jest :D Poza tym jak ją moja Justynka usłyszała to kolana jej zmiękły momentalnie ;p :D :D :D Mam ją u siebie jako dzwonek ;p :D Muzycznie mnie zabija ^D^ ;p :D
ODPOWIEDZ