House flare wyzywam
Re: House flare wyzywam
I nie ma tez pisania posta pod postem :]
No tak jak mówiłem ja moge remixowac jesli losiu chce a jak nam obu się nie podoba to na cholere xd
moze byc ten power ..
No tak jak mówiłem ja moge remixowac jesli losiu chce a jak nam obu się nie podoba to na cholere xd
moze byc ten power ..
-
Losiu001
szczerze powiedziawszy też lubię kobiece wokale...a w power jest ,,tututut" a nie wokal;P dawajcie coś konkretnego-zebym mógł sie wykazać, a nie takie pierdoły. Coś nowego najlepiej.
Tak jak mówiłem czekamy na cos innegoLosiu001 pisze:szczerze powiedziawszy też lubię kobiece wokale...a w power jest ,,tututut" a nie wokal;P dawajcie coś konkretnego-zebym mógł sie wykazać, a nie takie pierdoły. Coś nowego najlepiej.
-
Zicinho
haha..przyznajcie się Shaun Baker za trudny
...Ale mogliście spróbować...Cascady jest już w cholere remixów
...do znudzenia.Chociaż i tak wiem kto wygra
...
power to chyba najłątwiejszy materiał ze wszystkich jakie tu dalidJtJay pisze:haha..przyznajcie się Shaun Baker za trudny...Ale mogliście spróbować...Cascady jest już w cholere remixów
...do znudzenia.Chociaż i tak wiem kto wygra
...
Hmn..jakoś żadnego super rmx'u tego utworku nie słyszałem ;P.Ale podobnie jak Ty raczej jestem za konkretniejszym vocalem (tylko już nie ta "przejedzona CascadaMisio pisze:power to chyba najłątwiejszy materiał ze wszystkich jakie tu daliale brak porządnego voxa
![]()
Remix Pack juz postawiony a ja mam nawet demo wiec juz nie zmieniajmydJtJay pisze:Hmn..jakoś żadnego super rmx'u tego utworku nie słyszałem ;P.Ale podobnie jak Ty raczej jestem za konkretniejszym vocalem (tylko już nie ta "przejedzona Cascada)
-
Losiu001
walkover. Ja to pierdziele, nie mam ani głowy do remixowania tego kawałka ani nawet zbytnio ochoty. ciesz się-wygrałeś
Spoko ...Losiu001 pisze:walkover. Ja to pierdziele, nie mam ani głowy do remixowania tego kawałka ani nawet zbytnio ochoty. ciesz się-wygrałeś
ale lepiej byłoby rozwalić cię normalnie , bo może w końcu zacząłbyś przyjmować krytykę ..
- Paul Lorenz
- Użytkownik
Skoro nawet zbytnio nie masz ochoty to po co zgodziłeś się na pojedynek. . ?Losiu001 pisze:walkover. Ja to pierdziele, nie mam ani głowy do remixowania tego kawałka ani nawet zbytnio ochoty. ciesz się-