Powstanie nowego działu

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Yvcia
Specjalista

Re: Powstanie nowego działu

Post autor: Yvcia »

Napisałam ze w miare moich możliwości i posiadania materiałów, bede systematycznie uzupełniać ten dział,biore to na swoją klate :p
A możecie mi wierzyć ze jest sporo tematów które mozna poruszyc:p
Jesli chodzi o to że nic nie wniesie do foum, to Hyde Park to własnie taki dział w którym takie rzeczy mogą sie znajdować, z reszta nie wiem, dłużej jesteście ode mnie, wiec sie lepiej znacie..
Juz mi sie wszystkiego odechciewa gdy widze taki entuzjazm jak powyżej... :/
Twardy

Post autor: Twardy »

To ja wnoszę o założenie działu Ogród i Działka! :D Być może przyda się komuś moje doświadczenie które zdobyłem kosząc trawę i sadząc pomidory! :lol:
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Twardy pisze:To ja wnoszę o założenie działu Ogród i Działka! :D Być może przyda się komuś moje doświadczenie które zdobyłem kosząc trawę i sadząc pomidory! :lol:
dobrze gada!Polejcie Mu! :D
Moudy

Post autor: Moudy »

Ogród i działka Lmao pheh d:
No to jak już ten ogródek, to jeszcze "Hodowla bydła i zboża rolnego" d:
Mamy na forum na pewno kilka osób które mają swoje gospodarstwo to się przyda {:
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

W ogóle nie rozumiem znów tej dyskusji :| Dlaczego chcemy zrobic z muzikum jakieś wielotematyczne forum .. Mamy zajmowac się przede wszystkim muzyką, a nie jakimiś zbędnymi tematami.. Myślę, iż w zupełności wystarczy hydepark , bez żadnego podziału :]
Twardy

Post autor: Twardy »

Dokładnie, to jest forum muzyczne a nie zakład blacharsko-lakierniczy aby tworzyć dział Zdrowie i Uroda ;)
Moudy

Post autor: Moudy »

Twardy pisze:Dokładnie, to jest forum muzyczne a nie zakład blacharsko-lakierniczy aby tworzyć dział Zdrowie i Uroda ;)
Oj chyba się kobiety obrażą (:

David - a to powiedź mi po co istnieją działy takie jak Motoryzacja, Telefonia, Komputery i internet
Praca. Skoro dopiero niby chcemy robić forum wielotematyczne... Mi się wydaje że już takie jest.
Awatar użytkownika
Yvcia
Specjalista

Post autor: Yvcia »

Wiecie co, jeśli Wy sobie kpicie ze mnie i rzucacie mi tu jakimis tekstami o ogródkach, to ja dziekuje bardzo, prosze o zamknięcie tego tematu.
Generalnie w ogóle przestaje działać na forum, chciałam wyjść z inicjatywa, żeby było ok, a tu takie żarty. Dziekuje wszystkim za współprace. Naprawde miło było mi poznac. Żegnam
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Yvcia pisze:Wiecie co, jeśli Wy sobie kpicie ze mnie i rzucacie mi tu jakimis tekstami o ogródkach, to ja dziekuje bardzo, prosze o zamknięcie tego tematu.
Generalnie w ogóle przestaje działać na forum, chciałam wyjść z inicjatywa, żeby było ok, a tu takie żarty. Dziekuje wszystkim za współprace. Naprawde miło było mi poznac. Żegnam
no i foch xD tak Samo by było z Twoim Działem ;)
Marcin

Post autor: Marcin »

Ja proponuje dział Wasze Najlepsze Zgony Alkoholowe xD to chyba na tyle ale co do działu co nam szkodzi założyć może tam ludzie będą bardziej wysilać się z pisaniem.
Zablokowany