RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
Jeśli chodzi o mastering to ten kto się tym zajmował położył się na całej linii. Za cicho wokal w stosunku do bitu,dlatego czasem ciężko skapować jakie słowa rzuca Rysiek. Podbicia też ne najlepiej podłożone...skopany master i tilu. Jesli chodzi o Pelsona, to Rysiek musi być na niego wyjątkowo cięty,że tyle mu poświęcił.Muzycznie i tak o niebo lepiej od Pariasu...tam niestety nawet Eldoka nie wszedł dobrze na bit.
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=77kl-eWkntc&feature=player_embeddedRe: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
Też Peji nie rozumiem tak jedzie po Vivie,MTv i rożnych stacjach a sam Wystąpił i pokazał swoje mieszkanie.. Sprzeczność Zdań tak jak w tym filmiku wyżej..
A Diss Może być
A Diss Może być
Peja to cwaniak fakt, nie lubię go, lecz muszę przyznać mistrzowsko pojechał Pariasowi 
-
CeeSZeT
masz tu trochę racji...Bienias8 pisze:Tragedia. Jak to jego wujki dobre rady powinny powiedziec...rysiu koniec rapowania. Slaba kawalina. Kolejny raz potwierdzil ze inteligentny przekaz nie jest jego domena.
osmieszyl sie w tym dissie parokrotnie np i itp. z aluzja do mamy. ewidentnie kolejny raz nie skumal przekazu. Krzeslo to juz mistrzostwo kretynizmu.
PS: Pupy, grasz pupa. Punch ponad poziom Peji i 90% jego fanow
co z tego że 9 minut.. liczy się jakość nie ilość, a ta owa jakość jest taka sobie.. nic nadzwyczajnego, co mogłoby zwalić z nóg... takie pier*** o szopenie
Diss nawet dobry muzycznie i tekstowo. Jednak Rysiek mógł to skrócić bo poszedł chyba na długość, a nie na jakość. Argumenty też ma takie nijakie np. co go obchodzi wygląd Eldoki kiedy sam Rysiek piękny nie jest, a niech zobaczy siebie z filmu "Blokersi" to się zdziwi. Dla mnie może być, ale jak ktoś powiedział z nóg nie zwala. Czekam na odp.
Jak dla mnie jest to żałosne. Peja bawi się jak chłopaki w piaskownicy ja bym już dał sobie spokój bo co robi nowego to gorszę jest. Peja był dobry parę lat temu teraz się skończył, taka jest moja opinia i nic tego nie zmieni.Za długie nie słychać wszystkiego masakra zrobił to na szybkiego i mu nie wyszło mówi się trudno czekam na Parias'a teraz 
- DeeJay Yang
- Specjalista
Diss wymiata. Dla mnie eldo jest najwiekszym zje... zobaczcie filmik na youtube jak wypowiada się na temat dissow... ze on nie bierze w takich glupotach udziala... po drugie peja wcale nie pocisnal eldowi...
Rysiek poległ na tym kawałku konkretnie jedzie na pelsona i na moleste, lecz sam przy nich jest pikuś wysmarowany oliwką... jego czasy przeminęły razem z głuchą nocą i już nie wrócą kolejna płyta jest coraz gorsza nie ma pomysłów i robi to na sile. Poleciał na kasę i zapomniał co w tym wszystkim jest najważniejsze.
A po co ma się zniżać do poziomu baranów bez mózgu? Eldo swoimi tekstami pozaginałby każdego,powtórze każdego Hip-Hopowca w naszym krajuDeeJay Yang pisze:Diss wymiata. Dla mnie eldo jest najwiekszym zje... zobaczcie filmik na youtube jak wypowiada się na temat dissow... ze on nie bierze w takich glupotach udziala... po drugie peja wcale nie pocisnal eldowi...
JA NAPISZE ŻE PEJA POJECHAŁ "EL Dupie" i nie tylko... na dno zeszli pozostali którzy mieli problem do Rycha (Pelson,Włodi,Tede...)
I to napewno nie jest tylko moje zdanie i wiele ludzi znających się choć troche będzie 3mać moją strone. Pozdro dla wszystkich hejterów!
I to napewno nie jest tylko moje zdanie i wiele ludzi znających się choć troche będzie 3mać moją strone. Pozdro dla wszystkich hejterów!