MOderator ChriZ
- David Beilan
- Ekspert
Re: MOderator ChriZ
W sumie ja jeszcze tu nie zabrałem głosu. Modów na forum jest 18, z tego może co drugi angażuję się w to co robi. Wiadomo, jest tak, że jeden zapieprza i robi za dwóch, a drugi zlewa na to i bezpodstawnie wywyższa się rangą. Dlatego zawsze jestem i byłem za tym, żeby modzi mieli poszczególne działy i się nimi zajmowali. Deszczu wprowadził teraz dobrą metodę z tymi akcjami - teraz się wyda, kto ile robi. Osobiście mogę stwierdzić, że ja też nie jestem idealnym modem - robię, tyle na ile czas pozwala, ale nie miałem chyba takiej sytuacji, żeby się wywyższać. Są osoby, które na prawdę moderują dzień i noc typu Kabun, Bartezz etc.Nie wiem dokładnie o co wam poszło, ale najlepiej by było gdybyśmy poznali wersję obrony
"Wiadomo, jest tak, że jeden zapieprza i robi za dwóch, a drugi zlewa na to i bezpodstawnie wywyższa się rangą."
Tak samo bylo i za moich czasów. Choc jak juz ktoś dostał tę rangę to miał ją co najmniej ponad pół roku.
Widac nie które osoby nie dorosły do tego kolorku.
Tak samo bylo i za moich czasów. Choc jak juz ktoś dostał tę rangę to miał ją co najmniej ponad pół roku.
Widac nie które osoby nie dorosły do tego kolorku.
Muszę przyznać, że ChriZ wziął sobie do serca to wszystko bo od wczoraj podskoczył w akcjach moderacyjnych i widziałem jego aktywność w różnych działach...
Powiem tak.
W porządku.
Zlitujmy się nad ChriZ'em.
Dajmy mu kolejną szansę
Jestem za a nawet przeciw
Bartez
nie ma co 
Presja .
To podskoczyły mu statystyki.
Wszystko na sprzedaż,pokaż co masz
ChriZ pamiętaj bomba cyka ;)
W porządku.
Zlitujmy się nad ChriZ'em.
Dajmy mu kolejną szansę
Jestem za a nawet przeciw
Bartez
Presja .
To podskoczyły mu statystyki.
Wszystko na sprzedaż,pokaż co masz
ChriZ pamiętaj bomba cyka ;)
-
romeoxx
świete słowaPoza tym nie chciałbym być modem bo to nie jest wyróżnienie a poświęcenie
- Under B (Bartii)
- Specjalista
BaseMasterz pisze:Mi to obojetne.. Kazdy Mod tu naduzywa wladzy i prawie kazdy nic nie robi.. Ja sie wstrzymam..
A widac prosby o zdjecie rangi sa glownie z powodow "obrazy usera". To jest zwykle skarzenie....
Dla mnie to tu i tak jest 10% ludzi zaangazowanych. Reszta ma range dla picu tylko..
Jezeli macie juz zdejmowac rangi to zrobcie kompletny porzadek..
bo to wkurzajace jest gdy widze ze pracuje jeden mod na dzial a dwoch sobie swiruje na SB...
I tu pochwale D'Beilan :] to jest dobry przyklad moderatora..
Pozdro
Mamy dostęp do statystyk i Deszczu prowadzi temat związany z MINIMALNĄ ilością moderowanych akcji na miecha- inaczej wyjazd. Więc nie mów, że nic nie robimy, bo NIC o nas nie wiesz i NIE WIESZ kto tu coś robi, a kto nie :]
-
Marcin
Po pierwsze skąd user wie czy dany mod moderuje nawet jeśli siedzi na SB??? To raz!!!
Po drugie jak userowi zwróci się uwagę user ma sapy do moda !!!
Po trzecie mod tez człowiek i przymyka oko na wasze zachowanie choć nie powinien!!!
Po czwarte od zdejmowania rang jest admin i on decyduje o tym!!!
Po piąte niektórzy userzy to swoją inteligencja na SB chcą przebić filozofów i innych uczonych.
Po piąte to ja takim userem jak Jola bym się nie przejmował to jedne z kolejnych szkodników forumowych
Także niech moc BANOWANIA i MODEROWANIA będzie z Modami
Po drugie jak userowi zwróci się uwagę user ma sapy do moda !!!
Po trzecie mod tez człowiek i przymyka oko na wasze zachowanie choć nie powinien!!!
Po czwarte od zdejmowania rang jest admin i on decyduje o tym!!!
Po piąte niektórzy userzy to swoją inteligencja na SB chcą przebić filozofów i innych uczonych.
Po piąte to ja takim userem jak Jola bym się nie przejmował to jedne z kolejnych szkodników forumowych
-
ChriZ
nawiązując do 4 i 5 punktu Kabuna:
i tak a ku uściśnieniu. to nie Ty szanowna Jolu zmotywowałaś mnie do pracy a kawa :] tak więc nie przypisuj sobie zbyt wiele :]
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DkRA6wedXE0Ui tak a ku uściśnieniu. to nie Ty szanowna Jolu zmotywowałaś mnie do pracy a kawa :] tak więc nie przypisuj sobie zbyt wiele :]
- CooperMaster
- Ekspert
tak kabun masz racje bo taka macie władze
żaden user nie wie ile robicie,o ile coś robicie
ale jest powszechnie woadomo ze każdy z was ma coś za uszami i każdy z was zrobił na bank akcje typu "nie podskakuj jestem modem" a po chwili akcja "BAN"
Który mod jest jest bez winy niech mnie teraz zbanuje

dyskusja nie potrzebna bo to administracja was kontroluje i administracja jest od tego by moda zdjąć,takie moje zdanie
tak kabun masz racje bo taka macie władze
Który mod jest jest bez winy niech mnie teraz zbanuje
dyskusja nie potrzebna bo to administracja was kontroluje i administracja jest od tego by moda zdjąć,takie moje zdanie
proponuję temat zamknąć bo do niczego nie prowadzi, w prawdzie nie wiem o co poszło ale jak to czytam to śmiać mi się chce z niektórych postów :]