Pozdrawia:
Jolusia
To że mod siedzi na sb to źle? Jak ja byłem modem to swój dział miałem w miarę ogarnięty. W pozostałych nie mieszałem, ale wygasłe linki w miarę możliwości przenosiłem. Zrezygnowałem z braku czasu. Więc nie pisz że jak mod siedzi na sb to szpanuje rangą bo większość w miarę możliwości robi to co do nich należy. Jasne że nie każdy ma na tyle czasu żeby nie robić nic poza moderowaniem.BaseMasterz pisze:Mi to obojetne.. Kazdy Mod tu naduzywa wladzy i prawie kazdy nic nie robi.. Ja sie wstrzymam..
A widac prosby o zdjecie rangi sa glownie z powodow "obrazy usera". To jest zwykle skarzenie....
Dla mnie to tu i tak jest 10% ludzi zaangazowanych. Reszta ma range dla picu tylko..
Jezeli macie juz zdejmowac rangi to zrobcie kompletny porzadek..
bo to wkurzajace jest gdy widze ze pracuje jeden mod na dzial a dwoch sobie swiruje na SB...
I tu pochwale D'Beilan :] to jest dobry przyklad moderatora..
Pozdro
Daav, to znaczy że userzy nie mogą się wypowiedzieć na temat moda? Czemu takie rzeczy tylko w strefie?David Beilan pisze:Takie tematy umieszczamy w innym dziale :] Nie wiem co na to reszta, ale na pewno ktoś poruszy ten temat w strefie modówPS. Przenoszę.