-Co do SB - Limit postów
-W dziale szukam zrobić coś w rodzaju archiwum, bo niektórzy nadgorliwi modzi usuwają stamtąd tematy zaraz jak ktoś odpowie, nie wiedząc czy pytający już ten post przeczytał.
-Ogarnięcie rang do końca
-Zrobić coś z wymuszeniami thx, "kliknij thx a pojawi się link", jak się zamknie stronę i wejdzie drugi raz to linku już nie widać. Po napisaniu komentarza chyba też go nie widać.
-Likwidacja opcji HIDE
Chomik zrób coś z tymi avkami !
Bo znowu na PW dostaję skargi, że nie działają jak trzeba czy coś...
Do tego SB od jakiejś rangi, a nie dla wszystkich i kiedyś była taka fajna ramka na dole, która pokazywała najświeższe posty na forum- przydałaby się, łatwiej się moderuje wtedy
Rank Master tak jak napisał Krzyś to obowiązkowo bo ty Chomik musisz sam przyznać że tego nie ogarniesz w końcu nie tylko to forum masz. sb na górze to w sumie myślę że nie ma co już tego zmieniać ludzie się przyzwyczaili że jest na dole i jest git, ale thx do każdego posta by sie przydał i to że jak dam thx komuś a jest playerek to po zamknieciu zakladki i ponownym wejściu już linku nie widzę i żeby pobrać muszę brać cytuj ew w moim przypadku mogę wziąć edit to trzeba zmienić żeby po jednorazowym thx po każdym wejściu mieć od razu link do tego pliku. Tłumaczenie Buttonów też by się przydało no i wyciągnąć dział DnB obowiązkowo na zewnątrz bo jednak ludzie tam wrzucają ale są razem albumy i pojedyncze i jak chciałem tam coś sprzątnąć to nawet nie wiedziałem jak się za to zabrać
ja nie jestem specjalnie jakoś za podziałem bo to słabo funkcjonuje jeden mod zrobi swoje ale jak ma czas i chce w 2 a nie ma uprawnien to jest dupa i ludzie narzekają że w 2 jest syf