Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Johnyy

Re: Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)

Post autor: Johnyy »

Mi tam się podoba daje rade mimo wszystko
Awatar użytkownika
Ania303
Użytkownik

Re: Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)

Post autor: Ania303 »

Dj Adrians pisze:niesamowity breakdown....Armin trzyma poziom, aczkolwiek przydałby sie jakiś pełny vocal do tego utworu od Jaren albo Susany czy też Sophie Elis Bextor ;)
doookładnie :D
HardCore
Weteran

Post autor: HardCore »

^Meril^ pisze:taki Armin tylko wkręca jego nowych fanów którzy myślą, że to jest trance...
To napisz nam co to jest za gatunek, jestem bardzo ciekaw ;)
W 100% zgadzam się z wypowiedzią masaka i takie jest również moje zdanie :p ;)
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

Post autor: Darkness Deep »

zajedwabisty utworek :D mnie sie od razu spodobał tyle że wole radio edit :P ale w koncu od armina to musi byc cos ; D
P.S. własnie chciałem go wrzucic ale mie wyprzedziłeś ;]
Awatar użytkownika
OperatorPieca
Nowicjusz

Post autor: OperatorPieca »

Postarał sie ;] zasysam xD
Awatar użytkownika
^Meril^
Klubowicz

Post autor: ^Meril^ »

To co on robi nie można nazwać gatunkiem muzyki. Trudno mi to wymyślić..."Pseudo-Arminko-Trancowy-Shit?"

Najmocniej przepraszam jeśli uraziłam czyjeś uczucia :\'(
alansysiak
Nowicjusz

Post autor: alansysiak »

Ja to samo co niektórzy.jako że mam możliwość komentowania i swoje zdanie, nie będę się przejmował reakcjami fanów avb i napisze szczerze słabe,gówno robione z 20 min bardzo niski poziom nie to co kiedyś to była maga a teraz ? Nawet mirage niby taki szau a na mnie wrażenia nie zrobił :/
zabiel

Post autor: zabiel »

Słuchajcie sobie tych nowych bzdetów, ja zostanę przy starych kawałkach
Awatar użytkownika
Darkness Deep
Klubowicz

Post autor: Darkness Deep »

tez uwazam ze starsze kawalki armina lepsze :P ale ten jest akurat super a po 2 AvB to nie jest jedyny wykonawca... jak sie komus nie podoba to niech nie slucha :)
ODPOWIEDZ