Moze go tak katujesz ze nie wytrzymuje?
Moze przyczyne znajdziesz w przewodach, w gniazdku zlym
Cokolwiek co nie bylo zniszczone dotychczas.
Zadne nawiedzenie. Nie ma takiego czegos.
Szukaj bo moze gdzie robisz nie swiadomie zwarcie,
Podam ci przyklad.. Moze nie odpowiadajacy twoim oczekiwaniu ale mialem tak w pracy ze moja mala lodoweczka w pracy robila zwarcie. W sklepie i w domu..
Wszystkie korki w domu ogarnialem.. w sklepie tez sie z zasilaniem ze wszystkim bawilem.. A prawda byla taka ze to tylko kabel sie przetarl o prety gwintowane i zwarcie male..
Dziwne zdarzenia O.o
- Violet Rocket
- Specjalista
Re: Dziwne zdarzenia O.o
O jak ja już nie mogę patrzeć na ten gimbo-tekst, m8. Pier*olone demotywatoro-komikso-kwejki wyprały ludziom mózgi.
- Darkness Deep
- Klubowicz
nie, komp nie jest katowany, żadko kiedy chodzi dłużej niż 6 godzin... wszystko jest podpięte do listwy, gniazdko było niedawno sprawdzane a z przewodami wszystko ok... ale takie coś jak problemy z oprogramowaniem albo nagła "śmierć" myszki od kompa nie sa raczej winą zwarcia czy czegoś związanego z prądem... chociaż w sumie się nie znam ale wątpie... a jutro jade na giełdę jakąś i może uda mi się trafić na jakiegoś grata który mi będzie przez ten miesiac wyswietlac obraz ; D
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Rozbierz go poodkurzaj posprawdzaj kabelki itp itd. Powyciagaj ramy przeczysc wiartaczki i wszystkie inne duperelstwa. Zaszkodzic nie zaszkodzi a pomóc może

- Darkness Deep
- Klubowicz
Wszystko zrobione
zrobiłem jeszcze porządek z kablami bo była pajęczyna... i odkurzylem wszystko. teraz mam monitor z rozdzielczościa 1024x768
ale ważne że mi wyświetla co trzeba xD tylko dalej nie odkryłem co było(lub jest nadal) powodem tych awarii... ale może kiedyś sie dowiem ; D