Moze jakis maly zlocik?
Re: Moze jakis maly zlocik?
druga sprawa to czas - ja na przykład w lipcu nie mogę. Ale działka Krzyśka by odpowiadała
nad morzem też w sumie byłoby super ale myślę że wtedy malo osób by było. A event odpada bo nie każdemu na pewno będzie pasował klimat 
Po Rozmowie z Chomikiem ustalamy, ze Zlot zrobimy u mnie na działce w Czerwcu, namioty w dłoń i heja
(Bo wszyscy się w domku nie pomiescimy
) Jaka zrzuta na kiełbaski, chleb itp sie zrobi, alkohol we własnym zakresie chyba, ze ktoś będzie chciał to ja mogę załatwić taniej Finlandie. To teraz się decydować kto chętny 
P.S. Odbedzie sie to w miejscowości Skoki woj, Wielkopolskie, powiat Wągrowiecki
P.S. Odbedzie sie to w miejscowości Skoki woj, Wielkopolskie, powiat Wągrowiecki
Zależy ktory czerwiec
Ja bym chciał zeby to sieodbylo jak najpozniej ze wzgledow zdrowotnych np. Lipiec
Ja bym chciał zeby to sieodbylo jak najpozniej ze wzgledow zdrowotnych np. Lipiec
-
Marcin
Ja odpadam z miesiąca czerwiec powód szkoła prawdopodobnie będę wolny od 10 lipca po zakończeniu obrony. A jeśli chodzi o lokalizacje to zaje*ista.
mnie jak najbardziej pasuje, tylko mam nadzieje ze to nie bedzie miedzy 8 - 13.06 bo wtedy jestem nad morzem 
Będzie pod koniec czerwca lub na poczatku lipca..... ; ) Zdaje sobie z tego sprawe, ze niektorzy kończą jeszcze szkołe 
a ja mam smaka na kielbaske.... i bym sie wykapal w tym czystym jeziorku 
byle pogoda dopisała
byle pogoda dopisała
wiecie co wam powiem !.
dawajcie do mnie :]
na chate

chyba ekipa by sie zebrala
dawajcie do mnie :]
na chate
chyba ekipa by sie zebrala