RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)

Post autor: DeeJay Yang »

dlaczego eldo powiedzial w wywiadzie ze nie bierze udzialow w dissach? a co teraz zrobil? sam wyglada jak shrek ale ok... tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku... ma prawo do kasy wkoncu ciezko na nia pracowal przez 15 lat wiec sie ogarnijcie ludzie a nie kazdy ma swoj gust
Fake69
Nowicjusz

Post autor: Fake69 »

Haha mówisz, że Peja pojechał dla Eldoki po jednym dissie ? Poczekaj na odpowiedź(o ile taka będzie) albo się wstrzymaj do końca beefu. Wtedy ocenimy kto wygrał.
tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku...
a Ty nie słuchałeś oczywiście Molesty, Wwo, Grammatika dla nich nie ma szacunku tak ?
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

Post autor: Snajper »

Wątpie żeby taka ciota jak eldo ośmieliła się nagrać jeszcze jeden kawałek na Peje, jeśli jest taki mądry w słowach niech nagra solo. Zobaczymy kto kogo zmiażdzy.
Awatar użytkownika
Pawel28
Nowicjusz

eLDeZet-Po co żyć

Post autor: Pawel28 »

... tak powiem;d
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Snajper pisze:Wątpie żeby taka ciota jak eldo ośmieliła się nagrać jeszcze jeden kawałek na Peje, jeśli jest taki mądry w słowach niech nagra solo. Zobaczymy kto kogo zmiażdzy.
Kto kogo zmiażdży? O ile taki "wykształcony" człowiek jak peja zrozumie chociaż słowo z tego co nagra Eldo,to może cokolwiek odpowiedzieć ;) Widocznie z ostatniego Diss`a niewiele zrozumiał,dlatego o Eldo mało co wspomniał,proste ;) Nazywasz Elda Ciotą? Idź mu to powiedz w oczy cwaniaczku przed klawiaturką,albo chociaż nagraj,albo napisz jakiś tekst,który będzie chociaż w 0.5 % podobny do Elda,bo jak na moje to w Polsce aktualnie drugiego takiego geniusza nie ma,ewentualnie jeszcze L.U.C ;) Pozdro!
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

DeeJay Yang pisze:dlaczego eldo powiedzial w wywiadzie ze nie bierze udzialow w dissach? a co teraz zrobil? sam wyglada jak shrek ale ok... tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku... ma prawo do kasy wkoncu ciezko na nia pracowal przez 15 lat wiec sie ogarnijcie ludzie a nie kazdy ma swoj gust
po 1-primo,używaj znaków interpunkcyjnych,bo Twój tekst jest podobny do dissu peji-normalny człowiek tego nie zrozumie :cool:

po 2-primo,jak słuchałem hip-hopu to słuchałem właśnie Kalibra,PFK,WWO,Molesty,Fisza i Emade itd. Na pewno na myśl mi nie przyszło,żeby zacząć słuchać idola 12,13,14 latków,którzy chodzą po osiedlach i słuchają z telefonowych głośników "głuche noce"(to chyba ten tytuł) itd.

Pozdro Ziomuś ;)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

prosze cię bardzo kolego...

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/user/meid88
nie chce się z tobą spierać kto ma racje bo nie chce offtopowac tutaj. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

Jaszczomp Maltanski pisze:Kto kogo zmiażdży? O ile taki "wykształcony" człowiek jak peja zrozumie chociaż słowo z tego co nagra Eldo,to może cokolwiek odpowiedzieć ;) Widocznie z ostatniego Diss`a niewiele zrozumiał,dlatego o Eldo mało co wspomniał,proste ;) Nazywasz Elda Ciotą? Idź mu to powiedz w oczy cwaniaczku przed klawiaturką,albo chociaż nagraj,albo napisz jakiś tekst,który będzie chociaż w 0.5 % podobny do Elda,bo jak na moje to w Polsce aktualnie drugiego takiego geniusza nie ma,ewentualnie jeszcze L.U.C ;) Pozdro!
BUUUUUUUAHAHA kogo interesuje kto w jakim stopniu jest wykształcony, Peja jest może słabo wykształcony (kto się interesuje Nim to zna jego sytuację rodzinną gdy był dzieciakiem) a za to TEDE jest po studiach i sam sobie leszczu odpowiedz kto kogo zmiażdzył czy Rychu Tedego czy odwrotnie.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Snajper pisze:BUUUUUUUAHAHA kogo interesuje kto w jakim stopniu jest wykształcony, Peja jest może słabo wykształcony (kto się interesuje Nim to zna jego sytuację rodzinną gdy był dzieciakiem) a za to TEDE jest po studiach i sam sobie leszczu odpowiedz kto kogo zmiażdzył czy Rychu Tedego czy odwrotnie.
Weź przeczytaj chłopaczku jeszcze raz co napisałeś i przeczytaj moją wypowiedź,bo widzę,że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś jak Twój idol,czyli bardzo do tyłu ;)
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

Dobrze zrozumiałem,i nie mów do mnie "dzieciaczku" bo napewno jestem starszy, myslisz ze wpiszesz sobie na kanale wiek:68 ? chyba ziomek tą 6 przed 8 przypadkowo napisaleś.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Snajper pisze:Dobrze zrozumiałem,i nie mów do mnie "dzieciaczku" bo napewno jestem starszy, myslisz ze wpiszesz sobie na kanale wiek:68 ? chyba ziomek tą 6 przed 8 przypadkowo napisaleś.
No właśnie na pewno nie jesteś starszy,jeszcze Ci trochę brakuje do mnie ;) Aaa i źle zrozumiałeś,już tłumaczę : Wspomniałem coś o Tede? Bo nie wydaje mi się,a jak się mylę,to mnie popraw ;)
Awatar użytkownika
Snajper
Użytkownik

A napisałem że coś o nim wspomniałeś?? Poprostu podałem Ci przykład Jak czlowiek po podstawówce zmiażdzył faceta po studiach. (mowa tu o Peji i Tede)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Snajper pisze:A napisałem że coś o nim wspomniałeś?? Poprostu podałem Ci przykład Jak czlowiek po podstawówce zmiażdzył faceta po studiach. (mowa tu o Peji i Tede)
Kur*owanie to nie jest zmiażdżenie kogoś kolego ;) Inteligentne podejście do sprawy = wygrana ;)
ODPOWIEDZ