RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
- DeeJay Yang
- Specjalista
Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
dlaczego eldo powiedzial w wywiadzie ze nie bierze udzialow w dissach? a co teraz zrobil? sam wyglada jak shrek ale ok... tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku... ma prawo do kasy wkoncu ciezko na nia pracowal przez 15 lat wiec sie ogarnijcie ludzie a nie kazdy ma swoj gust
Haha mówisz, że Peja pojechał dla Eldoki po jednym dissie ? Poczekaj na odpowiedź(o ile taka będzie) albo się wstrzymaj do końca beefu. Wtedy ocenimy kto wygrał.
a Ty nie słuchałeś oczywiście Molesty, Wwo, Grammatika dla nich nie ma szacunku tak ?tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku...
Wątpie żeby taka ciota jak eldo ośmieliła się nagrać jeszcze jeden kawałek na Peje, jeśli jest taki mądry w słowach niech nagra solo. Zobaczymy kto kogo zmiażdzy.
Kto kogo zmiażdży? O ile taki "wykształcony" człowiek jak peja zrozumie chociaż słowo z tego co nagra Eldo,to może cokolwiek odpowiedziećSnajper pisze:Wątpie żeby taka ciota jak eldo ośmieliła się nagrać jeszcze jeden kawałek na Peje, jeśli jest taki mądry w słowach niech nagra solo. Zobaczymy kto kogo zmiażdzy.
po 1-primo,używaj znaków interpunkcyjnych,bo Twój tekst jest podobny do dissu peji-normalny człowiek tego nie zrozumieDeeJay Yang pisze:dlaczego eldo powiedzial w wywiadzie ze nie bierze udzialow w dissach? a co teraz zrobil? sam wyglada jak shrek ale ok... tylko wiesz napewno jesli sluchales hip hopu to mi nie wmawiaj ze nie sluchales peji bo ci nie uwierze wiec ludzie troche szacunku... ma prawo do kasy wkoncu ciezko na nia pracowal przez 15 lat wiec sie ogarnijcie ludzie a nie kazdy ma swoj gust
po 2-primo,jak słuchałem hip-hopu to słuchałem właśnie Kalibra,PFK,WWO,Molesty,Fisza i Emade itd. Na pewno na myśl mi nie przyszło,żeby zacząć słuchać idola 12,13,14 latków,którzy chodzą po osiedlach i słuchają z telefonowych głośników "głuche noce"(to chyba ten tytuł) itd.
Pozdro Ziomuś
- DeeJay Yang
- Specjalista
prosze cię bardzo kolego... nie chce się z tobą spierać kto ma racje bo nie chce offtopowac tutaj. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/user/meid88Re: RPS - Tylko Peja (Parias Diss)
BUUUUUUUAHAHA kogo interesuje kto w jakim stopniu jest wykształcony, Peja jest może słabo wykształcony (kto się interesuje Nim to zna jego sytuację rodzinną gdy był dzieciakiem) a za to TEDE jest po studiach i sam sobie leszczu odpowiedz kto kogo zmiażdzył czy Rychu Tedego czy odwrotnie.Jaszczomp Maltanski pisze:Kto kogo zmiażdży? O ile taki "wykształcony" człowiek jak peja zrozumie chociaż słowo z tego co nagra Eldo,to może cokolwiek odpowiedziećWidocznie z ostatniego Diss`a niewiele zrozumiał,dlatego o Eldo mało co wspomniał,proste
Nazywasz Elda Ciotą? Idź mu to powiedz w oczy cwaniaczku przed klawiaturką,albo chociaż nagraj,albo napisz jakiś tekst,który będzie chociaż w 0.5 % podobny do Elda,bo jak na moje to w Polsce aktualnie drugiego takiego geniusza nie ma,ewentualnie jeszcze L.U.C
Pozdro!
Weź przeczytaj chłopaczku jeszcze raz co napisałeś i przeczytaj moją wypowiedź,bo widzę,że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś jak Twój idol,czyli bardzo do tyłuSnajper pisze:BUUUUUUUAHAHA kogo interesuje kto w jakim stopniu jest wykształcony, Peja jest może słabo wykształcony (kto się interesuje Nim to zna jego sytuację rodzinną gdy był dzieciakiem) a za to TEDE jest po studiach i sam sobie leszczu odpowiedz kto kogo zmiażdzył czy Rychu Tedego czy odwrotnie.
Dobrze zrozumiałem,i nie mów do mnie "dzieciaczku" bo napewno jestem starszy, myslisz ze wpiszesz sobie na kanale wiek:68 ? chyba ziomek tą 6 przed 8 przypadkowo napisaleś.
No właśnie na pewno nie jesteś starszy,jeszcze Ci trochę brakuje do mnieSnajper pisze:Dobrze zrozumiałem,i nie mów do mnie "dzieciaczku" bo napewno jestem starszy, myslisz ze wpiszesz sobie na kanale wiek:68 ? chyba ziomek tą 6 przed 8 przypadkowo napisaleś.
A napisałem że coś o nim wspomniałeś?? Poprostu podałem Ci przykład Jak czlowiek po podstawówce zmiażdzył faceta po studiach. (mowa tu o Peji i Tede)
Kur*owanie to nie jest zmiażdżenie kogoś kolegoSnajper pisze:A napisałem że coś o nim wspomniałeś?? Poprostu podałem Ci przykład Jak czlowiek po podstawówce zmiażdzył faceta po studiach. (mowa tu o Peji i Tede)