Jakiego stylu muzyki nienawidzicie ?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
oryginalnynick

Re: Jakiego stylu muzyki nienawidzicie ?

Post autor: oryginalnynick »

nie lubię czegoś czego do niczego konkretnie nie można zaliczyć.
nie lubię techna<- bez motywu, nie lubię taniochy xD i tyla xD :P
Awatar użytkownika
mTs13
Nowicjusz

Post autor: mTs13 »

NIENAWIDZE : Metalu,plastiku ;D ,rocku itd. i hip-hopu ;/ - Muzyka niemająca przekazu tylko głupie gadanie ;/

Kocham : House i Trance :*
Awatar użytkownika
pro_dj
Weteran

Post autor: pro_dj »

I hate HardCore ;|
Ewelina
Weteran

Post autor: Ewelina »

mTs13 pisze:NIENAWIDZE : Metalu,plastiku ;D ,rocku itd. i hip-hopu ;/ - Muzyka niemająca przekazu tylko głupie gadanie ;/

Kocham : House i Trance :*
żartujesz że nie ma przekazu, tak?
bo ten Twój house i trance ma? hahaha

Co by off topu nie było:

trance i pop, ogólnie mówiąc te wszystkie mózgo-trzepy.
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

swieca. pisze:żartujesz że nie ma przekazu, tak?
bo ten Twój house i trance ma? hahaha
Moim zdaniem trance ma, a za housem niech się ktoś inny wstawi :p
Awatar użytkownika
Lockhit
Klubowicz

Post autor: Lockhit »

nie no rock i jego odmiany oraz hip-hop na pewno mają przekaz :) tylko, że zaś kwestia gustu. Ja osobiście nienawidzę metalu, bo jak house i trance to mózgo-trzepy, to nie wiem jakbym miał określić metal ;o ;/
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Bartek, przesadzasz z tym trzepaniem :D Przyznam się wam w skrytości serca, że mam wielką słabość do SOAD - moim zdaniem to geniusze, mam całą dyskografię na dysku ;)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Ja nienawidzę muzyki gitarowej .. I nie znoszę houseu w ogóle nie wiem jak można tego słuchać mnie to totalnie zamula ;/
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

hip hop. nie znosze, nie moge tego sluchać, palantów bez szkoły w gaciach jakby ktoś im do nich nasrał. oczywiscie nie chce nikogo obrazić. ppozdr
Awatar użytkownika
mundi89
Nowicjusz

Post autor: mundi89 »

Metal; country; Disco Polo; i piosenek w stylu feel, gosi andrzejewicz i reszty tego gówna
Awatar użytkownika
Bujnos
Użytkownik

Post autor: Bujnos »

Metal ... I durny hip-hop w którym mowa o tym, jaka ta policja zła ... A później idzie się po ulicy i słyszy jak taki 12 latek śpiewa HWDP i pali fajki. Ble
sendi

Post autor: sendi »

ja nienawidzę metalu.

chciałam tylko podkreślić że nie wszyscy co nagrywają hip hop to palanty bez szkoły. :) chociaż takich jest większość i większość ludzi co nie słucha tej muzyki wpada właśnie na te kawałki. eldo i o.s.t.r - to są artyści.
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

"W Warszawie jest wszystko 3 razy droższe" ale zarobki 3 razy lepsze xD doskonale wiem co mówię :p
Rok pracowałem po budowach, później na produkcji, a mieszkałem na przedmieściach, tym sposobem miałem tanie mieszkanie, tanie żarło, a kasiórka leciała, teraz żałuję, że wróciłem na południe, robota niby zawsze się znajdzie, ale kasa iście plebejska. Ale tylko w domu czuję się jak w domu, nie ruszam się stąd xD chyba, że za 10 klocków xD

Co do tematu właściwego..
Kiedyś jarałem się techniawką, teraz nie zdzierżę, czasem z sentymentu jakiś stary kawałek zapuszczę, ale ogólnie to eska śmierdzi :P
Jeśli jednak kawałek ma porywającą dosyć skomplikowaną melodię, ciekawe, niejednostajne brzmienia, to owszem, przeżyję.

Death metale i te sprawy, rzadko słucham i raczej nie lubię, ale zdaje sobię sprawę, że ostra gitarówka ma więcej wspólnego z muzyką niż jakieś tam kalwi sremi oparte na trzech tonach bez akordów i trzech brzmieniach wliczając perkusyjne xD

Hip hopu nie lubię, ale takiego opartego na "k*rwach" i "g*wnach", hip hop ma zadziwiać błyskotliwymi metaforami, tekst z sensem i przekazem. Młodzież nawijająca ma pokazać starym prykom, że ma coś w głowie, ale jak ktoś ma "g*wno" w głowie to o tym nawija, trudno. Jeszcze nazywają to sztuką xD
Za wzór niech posłuży taki LUC, gościu ma pomysł i na tekst i na muzyke (i to taką przez duże M) i na show, to jest artysta.

A co do ich szerokich gaci, to nie ma piękniejszego widoku niż taki super-ekstra-zaje*isty ziomuś, wyciągnięty prosto z osiedlowego getta, biegnie na autobus, potyka się o własne spodnie i wypier*ala na ryj nurkując w asfalcie xD xD
to się nazywa hip hop pełną (jakże krwaw&#261 ;) gębą xD
ODPOWIEDZ