Rozumiem ze wam sie nie podoba mi tez nie az za bardzo
Przyjmuje tez krytyke i gdyscie grzecznie napisali " uuu nie podoba nam sie " dali mi do zrozumienia ze tu wstawiacie tylko swoje 2 letnie wypociny to bym sie usunol w cien i wiecej was nie meczyl swoimi "cudownymi nutami" Pewnie nawet bym nie odpisal.
Ale jak ktos mi wyskakuje ze to jest "mega gówniane" albo shit no to sorry troche kultury tez potrafie byc hamski... A jeszcze jak Admin straszy banem za wypowiedz za ktora mnie nie moze zbanowac bo mysli ze zjadł wszystkie rozumy swiata... A na koniec zgrajka kolegów z forum dodaje komentarze ze tp gówno bez nawet sciagania a 14- letni DJ nazywa mnie (mam 21 lat) dzieckiem Neostrady no to ... Padam przed monitor ze smiechu...
Tak jak widzisz nie oczekiwalem super komentarzy ale nie spodziewalem sie az tak wielkiego hamstwa i nie konpetencji a najgorsze ze oni wszyscy naiwni mysla ze maja prawo byc hamscy dla kogos ale jak ktos jest hamski dla nich to dzieje im sie wielka krzywda...
Jako chyba jedyny tutaj zachowales sie fair i jako nieliczny potafisz zachowac dystans wobec rzecza jaka jest forum ( bo dla niektorych to chyba cale zycie ).
Zegnam i Pozdrawiam
Do wszystkich ---> Jezeli moje komentarze kogos bardzo obrazily to sorry ale chociaz wiecie jak to jest jak wy tak komus robicie...