GraX & Friday-Push it

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
GraX

GraX & Friday-Push it

Post autor: GraX »

ARTYSTA: GraX & Friday
TYTUŁ: Push it
WERSJA: demo ;]
CZAS: 4:40
KOMPRESJA: Mp3 128kbps 44KHz
GATUNEK: ElectroHouse
LINK:

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/33331150/file.html
KOMENTARZ:
Wałek jeszcze nie ukończony, z powszechni bardzo znanego powodu... brak jakiegoś dobrego pomysłu na środek :D Zapraszamy do oceniania i komentowania ;]

Grax&Friday :)

[ Dodano: 21-11-2007, 20:56 ]
Nie no panowie co jest?? nikt nie oceni?
Luxus

Re: GraX & Friday-Push it

Post autor: Luxus »

Kawałek nawet może być
tylko troche monotonny no i brak wokalu dobry wstęp ale jakieś takie słabe rozwinięcie.Moim zdanie to ze spokojnym sumieniem dam 5.5\10

Pozdro
dj_carlo_monti

Post autor: dj_carlo_monti »

No kawałeczek spoko... w jakim programie robiłeś? :) Pozdr
marcin200000000
Nowicjusz

Post autor: marcin200000000 »

Hmm...Widze ze duzo osób ostatnio wchodzi w styl Fedde La Granda czy jak mu tam Albo Davida Guetty. Co prawda nielubie tego rodzaju ale ocenie obiektywnie. Utworek dobry ale czegos mu tu brak i zupełnie niemam pojęcia czego. Słucha sie go dobrze ale brak mu...jakiegoś P.O.W.E.R.A.. Podoba mi się wejscie z gitarą..Jakby miało się coś zacząć po długim dość wstępie i....2:35 wydaje się, że ruszy coś i będzie moc i na tym sie kończy 2:50 tam to jakiegoś mocniejszego wejscia brak albo...na tym momencie bym dał chwile ciszy i nagle wywalić z dużej rury całość :) ogolnie Demo to stawiam 6,5/10. Czekam na Full i mam nadzieje, że będzie 10/10 Pzdr
GraX

dj_carlo_monti, Fl studio :)

Thx za kommenty i czekamy na kolejne wpisy :)
dj.wini

Post autor: dj.wini »

Jak pierwszy raz wrzuciłem tą nutke. To myślałem że ściągnąłem ją z portalu pewnego gdzie prawie same takie nuty są.

Naprawdę zaskoczyłeś mnie Grax tym kawałkiem. Fajny jest. Może byś w niektórych miejscach dał wokal to byłoby lepiej :) Jakieś takie króciutkie.

Ale tak wogóle to daje 8/10 :]
GraX

dj.wini, Kończe z handz up i przechodzę na electro, electro-house :)
Dj_Arahnix
Nowicjusz

Post autor: Dj_Arahnix »

No no GraX. Muza full wypas :O Uwielbiam takie kawałki w stylu Davida Guetty i Dj'a Antoine. Electro House jest teraz na topie. W tym demie nie pasuje mi tylko ten początkowy bassline. Taki jakby trochę przymulony i flegmatyczny :o Powinien być bardziej wyrazisty, nom i jeszcze chyba nie zauważyłeś ale gdy piosenka się rozkręci cały bassline przygłusza inne dźwięki. Ale muza naprawdę super. Wejście z gitarą ci wyszło jak mało komu. Skąd masz teki SNARE, czy to twoja robota czy masz gotowe sample z gatunku HOUSE i jak zrobiłeś taką jakby fale przy gitarce xD bo cholipa probuje zrobić coś podobnego z house i electro house ale za bardzo mi nie wychodzi :-(
9/10 i czekam za Full Version :D
dj.wini

Post autor: dj.wini »

Sam myślę żeby się przerzucić z hand up. Myślę też o electro housie lub Shranzu. Ale Shranz mi nie wychodzi
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Post autor: pitey »

nutka całkiem fajna... 8.5\10
ps. jakich wtyczek używasz??
DJ AnderSavii

Post autor: DJ AnderSavii »

no więc i ja ocenię choć na ElectroHouse się nie znam :P ciekawy pomysł no i ta gitarka - fenomenalna ;) później tylko już brakuje dobrego kopa w bicie :) dobry projekt choć przyczepił bym się do tego basiku :-( powinien być bardziej energetyczny - no i mastering troszkę leży... Demo... bez oceny czekam na finish i wtedy ocenię sobie ukończony kawałeczek ;) pozdro
Awatar użytkownika
spOXer
Użytkownik

Post autor: spOXer »

Nutka mi się nie podoba w ogóle nie wiem co wy w tym widzicie? Nie żebym chciał kogoś obrazić ale tutaj wszystko takie monotonne i mało dynamiczne, jeśli bym to miał ocenić jako przeciętny słuchacz to bym powiedział, że cały czas to samo leci.

W utwór zapewne włożyłeś wiele pracy, jest bardzo dopracowany ta gitara brzmi bardzo realistycznie. Ja jednak ogólnie tego stylu nie trawie. :P
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

dj.wini, wrzuć jakiś swój Schranz, jesetm bardzo chętny do odsłuchu :)
ODPOWIEDZ