Szukam kogoś do pojedynku !
-
Dj Alir
Re: Szukam kogoś do pojedynku !
Jak ktos był by chętny to moge wziąść udział w pojedynku.Pozdrawiam
Ale na Fruti Loopsie.NIe na VDj'u
Ale na Fruti Loopsie.NIe na VDj'u
-
m4j0r
Dj Alir, nie no stary usuń ten temat bo sie tylko błaźnisz :!: chcesz być producentem muzycznym
: jak tak to nawet niech na myśl Ci nie przychodzi robienie kawałków/remiksów na VDJ :!: :!: :!:
-
Airspace
Hahahahahahaha! Dzisiaj mam dobry humor przez tego ziomka... Nie no, szacunek. vDJ pierwsza klasa.... Nie ma to jak posiedziec 3 minuty nad vDJ i zrobic lepszy remix niz Tiesto... Nie usuwajcie tego tematu! Przeniescie do dzialu humor!" pisze:Tak Jak w Temacie Szukam kogoś na pojedynek robienie remixa na VDJ
-
Luxus
No powiem Alir,że sie zaplułem z brechtu jak przeczytałem twój post.Naprawdę spoko heh
Jeżeli chcesz to ja Ci załatwię kogoś takiego kto robi remixy na VDj i z nim nie masz szansy wygrać
Jak coś to pisz na priv.Bedzie jazda jak sioe zmierża dwaj VIRTUALNI remixerzy 
-
dj.wini
Nie no chłopie teraz to mnie rozwaliłeś
Jak bym widział mojego kolegę basyka
Kiedyś też bawił się w vdj i ajciekerał. Ale teraz przejrzał na oczy. Właśnie w mojej playliście podczas pisania topicu leci jego kawałek robiony na FL> Chłopie zacznij uczyć się na FL jak on. Poszukaj pomocy, pobaw się kilka noc. A noc jest długa
I też będziesz normalnym producentem. Nie wiem z kąd ta ranga music producer/dj
Jak bym widział mojego kolegę basyka
ej tam ...sie czepiacie,nie wazne jak i czym zrobi liczy sie efekt ...a wy z góry stawiacie go na przegranej...wyluzujcie troche!
gdybym miał czas pojedynkował bym sie z dj Alir i to na e jay'u.....
gdybym miał czas pojedynkował bym sie z dj Alir i to na e jay'u.....
-
GraX
Może zróbmy mega rangę! Połączenie trolli, vdj mixerów i idiotów. Idiots Friendly może być?
Co do tematu... Koleś na vDJ to możesz grać na dyskotekach w gimnazjum![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Co do tematu... Koleś na vDJ to możesz grać na dyskotekach w gimnazjum
-
Luxus
" pisze:I on ma range Music Producer / DJ ??? Powinnien miec vDJ remixer![]()
Nie no chłopaki tutaj troche pojechaliście" pisze:Może zróbmy mega rangę! Połączenie trolli, vdj mixerów i idiotów. Idiots Friendly może być?
Nie możecie ograniczac innych,tak jak nikt inny ni eogranicza Was-dajcie na luz.
DJ Alir:
Ja się z tobą zmierzę w tym pojedynku,nie jestem dobry na VIRTUAL DJ,ale przez wzgląd na to że jestem normalnym człowiekiem spełnieę Ci tę przysługę i dam Ci możliwość wykazania sie
Jak coś to pisz na gg
-
maciek1991
- Nowicjusz
hehe nic dodac nic ując
kolejna gwiazda VDJa sie szykuje, musze posłuchac jego "remiksów"
zmiażdzyłes mnie chlopie