Delerium feat. Sarah Mclacilan - Silence

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
SooKooL
Użytkownik

Delerium feat. Sarah Mclacilan - Silence

Post autor: SooKooL »

Jako ze M.I.K.E. zaczał secika w Asocie 350 tym kawałkiem daje go tutaj chociaz to chyba House :P Chyba nie bedziecie mieli mi tego za złe bo nutka konkretna ^D^

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/10213373/file.html

Enjoy... ;)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: Delerium feat. Sarah Mclacilan - Silence

Post autor: Wir00z »

co do tego,że powinno być to w dziale House,to jak najbardziej sie zgadzam.. Jak dla mnie to jeden z najlepszych remixów tego Kawałka.. Posiadam więc nie pobieram!! ;) ;)
Malolat

Post autor: Malolat »

No no nutka 1 klasa Ach ten wokal :o
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Post autor: Damian_M »

Ach juz myślałem że to ten remix którego szukam :P ale żle trafiłem. Jak dla mnie to średnio wyszedł ten remix :/ 7/10 PZDR
Dzoana

Post autor: Dzoana »

ominelam mike seta z asota350 wiec zobacze co tam zagral.A wiec nie podoba mi sie ten mix mam nadzieje Gold go nie zagra w hali bo zejde z parkietu :p o wiele lepszy jest mix above&beyond jedynie w tej nucie to co jest fajne to vocal i to wejscie w 2:30 min trwajacy 30s
longdrive
Nowicjusz

Post autor: longdrive »

Choć to faktycznie hausowe brzmienie to jak dla mnie jest ok, Silence zawsze mi się podobał i zawsze będzie obojętnie w jakim MIX'e czy RMX'e :-)
Straypear

Post autor: Straypear »

A mi się bardzo podoba ta ver. ;) szukałem fulla i jestem wdzieczny za niego... pewnie duża duża większość zna ten utwor tylko w słynnej ver Tiesto.... a to pewne odświeżenie kawałka ;) inna innterpreacja ktora mi sie podoba 9.5/10
pzdr
Awatar użytkownika
dead_beat
Użytkownik

Post autor: dead_beat »

jak dla mnie to najlepsza wersja jaka słyszałem !! świetne!! dzieki za wrzute!!
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Dział House jak nic!!
A do tego ubiegłeś mnie bo chciałem to właśnie upnąć ;p
Nutka jest wyśmienita, a szczególnie gdy przyspieszymy ją o 5 % wtedy jest miodzio xD
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Dzoana pisze:ominelam mike seta z asota350 wiec zobacze co tam zagral.A wiec nie podoba mi sie ten mix mam nadzieje Gold go nie zagra w hali bo zejde z parkietu :p o wiele lepszy jest mix above&beyond jedynie w tej nucie to co jest fajne to vocal i to wejscie w 2:30 min trwajacy 30s
co do tego Dzoano to się mylisz, wiesz do niektórych nut potrzeba poprostu dobrego sprzętu podłączonego do kompa, żeby poczuć magię tej nuty!! :p
ODPOWIEDZ