Dj Ohma- This is not Miami z poprawkami ! :D

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Dj Ohma- This is not Miami z poprawkami ! :D

Post autor: DjOhma »

No Zrobilem pare poprawek :D . Ocenicie sami , Poprawilem tez Bass w refrenie ale on mi chyba nadal nie pasi :D . Zobaczcie ... i doradzcie.. Dziex

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/78994569/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/391202---2e7e.html
DJ Krzyk

Re: Dj Ohma- This is not Miami z poprawkami ! :D

Post autor: DJ Krzyk »

No więc tak: Na początku jakiś Boom jest, więc nie mogę narzekać na brak wejścia :) Kick jest Ok, Clap też nie jest zły.. Te Close Hi-Haty są fajne.. Widzę, że dałeś dużo kombinacji Kickowo-Snare'owych na początku :) Bass nawet ujdzie, choć czegoś Mi w nim brakuje.. Fajnie została ułożona Linia Bassowa.. Snare'y też nie są złe.. Ten główny wokal średnio Mi się podoba, ale jest fajnie dopasowany :) Lead nie jest zły, ale również czegoś Mi w nim brakuje... Kilka dodatkowych dźwięków usłyszałem.. Główne Melo też Mi się podoba.. Ogólnie fajny pomysł.. Tylko jak dla Mnie, troszkę za wolny ten utworek, ale to chyba kwestia gustu :) Powiem jedno - ta wersja jest o wiele lepsza od poprzedniej, więcej się dzieje, widać, że w ten utworek włożyłeś więcej pracy, i za to należą Ci się brawa.. Tylko troszkę nudne potem się to robi, ale to mały minus..

Na +:

- Kick Mi się podoba.. Clap też :)
- Hi-Haty nie są złe..
- Dużo kombinacji Kickowo-Snare'owych (i Hi-Hatowych) na początku..
- Linie Melodyczne ułożone z fantazję..
- Pomysł idzie na plus..
- Ogólny poziom dźwięków jest nawet Ok..

Na -:

- Troszkę nudne się potem to robi..
- I trochę za nudne jak dla Mnie..
- Wokal średnio Mi podchodzi, choć jest ładnie wpasowany i pasuje do utworku..

Tak więc to tyle ode Mnie.. Naprawdę, wyszła Ci niezła nutka, o wiele lepsza od poprzedniej wersji, i to Ci się chwali.. Mam nadzieję, że będzie więcej takich utworków..

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: Dj Ohma- This is not Miami z poprawkami ! :D

Post autor: DjOhma »

No dzieki .,. Widze ze tylko Ty mi tu komenty Wystawiasz^^ Thx!
ODPOWIEDZ