Hyper jak zwykle trochę przesadza z tymi srogimi ocenami, trzeba Mieć po prostu do tego podejście :p
Hyper pisze:Na cholere ty odrazu dajesz haty z clapami?
A co, chciałbyś, żeby najpierw było minutowe zaczęcie Kick-Kick, Kick-Clap-Kick-Clap, Kick-Cymbal-Clap-Cymbal? Zanudziłoby to... Poza tym kolega takie rozwiązanie wybrał, jemu to pasuje
Co do ocenki: Słyszałem demko tego, oceniałem przecież

Kick nawet dobrze nagłośniony, dobrze, że trochę tupie, no ale podbiłbym Go jeszcze, na tyle, żeby bił mocno, ale nie robił przesterów

Clap Mi się średnio podoba, Hi-Haty są niezłe

Bassik ładnie wchodzi z Filtra, ma ciekawą barwę, Snare'y lekko za głośno, ściszyłbym je, ich barwa hmm.. Ujdzie, pomyślałbym nad ich innym ułożeniem w poszczególnych taktach, żeby za często się nie powtarzały

Fajny wokal w przejściu, Fill też całkiem ciekawy, choć te przejścia mogłyby być lepsze. Znów Mnie irytuje brak Crashy w niektórych momentach, powinny być, ale ich nie ma. Bassik - gdyby było lepiej nastawione EQ na Nim, na pewno byłby lepszy, bo znam tego Bassa dość dobrze :) Cut Vocal dość dobry. Boczne Melo mało urozmaicone, przydałby się jakiś Arp :) Przejścia kurcze nie za dobre, są suche czasem :( Główny Lead średniawy, Melo też jakoś nie porywa, choć nie jest złe, może się nawet podobać :) Ładnie współgra Melo + BassLine. Ogólnie całkiem poprawnie, nawet daje to radę, ale Ja bym jeszcze nad tym popracował :) Na razie dałbym hmm.. 7 z minusem na 10 :) Bo wiesz o co chodzi, dźwięki są nawet nawet (choć niektóre do podrasowania, poprawienia, wywalenia), Melodycznie troszkę leży, ale da się posłuchać :)
Pozdrawiam :)