Na początku Uplifter za głośno Moim zdaniem, Loopy to zwykłe gotowce, nie znajdą u Mnie wielkiego uznania. Całkiem ciekawy pomysł z tym Filtrem, ale wejście na ogół standardowe strasznie. Znów ten Bass?

No Ja nie wytrzymam

Zaraz całe Muzikum będzie jechało tym samym Bassem

Hyper Ci Go dał? A zresztą nie wnikam w szczegóły, powoli Mi się On przejada już. Kick nie kopie idealnie, ale ujdzie w tłoku. Clapa bym wymienił, w tle jakieś Pscychiczne Leady grają, dzwonki również standardowe - zero innowacji. Hi-Haty dobre, ale to schematyczne ułożenie Mnie dobija. Wokal całkiem dobrze wpasowany w nutkę, ale Pad pod Niego w ogóle nie pasuje Moim zdaniem

Snare'y lekko za głośno. Ten Side Chain średni Moim zdaniem, Mix do poprawki. Czasami coś się zlewa, popracuj nad tym. Standardowo i schematycznie, typowy Hands-Up, w dodatku lekko fałszujący. Bardzo Mnie wkurzają te 3 wejścia podgłaśniającym się Bassem. Człowieku, pokombinuj bardziej. I Bassa bym jednak zmienił, bo ten naprawdę staje się dość popularny i pewnie się znudzi.. Więc będę musiał Sam pomyśleć nad zmianą Bassu, bo mam praktycznie identyczny.. Niezbyt dobrze Moim zdaniem, słychać, że jest ciut lepiej, ale Moim zdaniem to jeszcze nie to.
Pozdrawiam.