Kod: Zaznacz cały
http://www13.zippyshare.com/v/22239752/file.htmlKod: Zaznacz cały
http://www13.zippyshare.com/v/22239752/file.htmlNie żartuj...Chyba mówisz o swoich ostatnich "flakach".ElectroMoudy pisze:Monotonia to raz a ten lead troche przy końcu źle ustawiony
Strzał w 10tkęDj Pablo$ pisze:Sami jesteście monotonia![]()
Po raz kolejny powtórze,że to nie Hands Up...DJ Krzyk pisze:...że się tak wyrażę, pozwól Leadowi żyć![]()
Hmn,Dj Cargo...Podajże jego ostatnie 2 produkcje zaliczały się do Electro-House'u..I jakoś nie widzę podobieństwa ;P.DJ Krzyk pisze:coś w stylu DJ Cargo
Noi tu się w 100% zgodze ;) .Jeden woli rybki ,drugi akwarium ;P.DJ Krzyk pisze:Ale ogólnie każdy Ma Swój gust - jak dla Mnie, da się przełknąć, ale nie wzbudziło u Mnie uznaniaPoprzednie utworki były chyba lepsze :p
![]()
dJtJay pisze:Już] Hehe tego zdania za bardzo nie rozumiemZa co miałbym się obrażać?
dJtJay pisze:Po raz kolejny powtó] Tu Ciebie rozumiem - każdy Ma, że tak powiem "inne ucho" i Tobie na przykład może się tego typu Lead podobać, a Mnie nieI tyle - nie zaspokoisz wszystkich naraz, jednemu coś innego nie pasuje, drugiemu coś innego
dJtJay pisze:Hmn,Dj Cargo...Podajż] Chodzi Mi o tego starszego DJ'a CargoZ tych starszych utworków.. On robił podobne Melo z BassLine'em, ale tytułu już nie pamiętam ;)
Dobra, koniec OffTopu :)
Pozdrawiam :)
Nie no...żarcikDJ Krzyk pisze:Hehe tego zdania za bardzo nie rozumiemZa co miałbym się obrażać?
![]()
I tu ja się zgadzam...tyle ,że ja uważam że ktoś specajlizujący się np. w Hands Up'ie średnio może specjalizować sie w bardziej szczegółowych zagadnieniach innego gatunku,oczywiście jeśli chodzi o jego budowę...DJ Krzyk pisze: Tu Ciebie rozumiem - każdy Ma, że tak powiem "inne ucho" i Tobie na przykład może się tego typu Lead podobać, a Mnie nieI tyle - nie zaspokoisz wszystkich naraz, jednemu coś innego nie pasuje, drugiemu coś innego ;)
Jeśli chodzi Ci o starszego Dj Cargo to napewno jego reprezentacyjnym utworkiem będzie Check It Out ;) .Lead owszem,troszeczkę zbliżony ale układ lini basowej pod żadnym względem nie podobny ;P.Chyba,że barwa ;) .DJ Krzyk pisze: Chodzi Mi o tego starszego DJ'a Cargo :) Z tych starszych utworków.. On robił podobne Melo z BassLine'em, ale tytułu już nie pamiętam ;)