Dj Pablo$ - I don't it

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Paul Van Measure

Re: Dj Pablo$ - I don't it

Post autor: Paul Van Measure »

Tak moi mili według mnie nie powinno się robić muzyki klubowej :) nie no żartuję, chciałem dla zabawy zrobić coś w trochę nie moim stylu i mam mieszane uczucia, z jednej strony mi się podoba, a z drugiej jakoś nieswojo się czuję.
Proszę o jakieś ocenki i komenty. :p

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/84172338/file.html
Widzę że się podoba :D :D :D :D :D :D

Poraz kolejny Upominam! Nie pisz posta pod postem! Następnym razem będzie Ban!
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

no więc, takie troche lajtowe (dlatego w HU nie jestem ;) ) master dobry słysze, kawalek przyjemny, ten pitched bass spoko, vox tez. Tylko ciekawe czy zachowales orginalnosc ;)

Pozdro!
Paul Van Measure

To nie jest remix, ja tylko użyłem acapeli z piosenki I don't :D
bartx
Nowicjusz

Post autor: bartx »

He no do klubu to by się i nadawało ;)
Tylko jak kolega RD2005 napisał takie lajtowe brakuje powera :)

Pozdrawiam
Paul Van Measure

someone else?
matthewmatt

Post autor: matthewmatt »

Pablo rób Ty to co robisz dobrze i nie baw się w takie rzeczy :) gdybym nie słuchał paru twoich nutek , to bym Ci powiedział ze amatorką wieje heh : )

pozdrawiam : )
DjActivelb

Post autor: DjActivelb »

no dokładnie lepiej robić w 1 stylu a konkretnie niż w 10 do d**y...
RD2005 pisze:master dobry słysze
:-D
Rafaelloacer

Post autor: Rafaelloacer »

smierdzi to troche rocco, nie prawdaz? bit wedlug mnie chodzi nie rowno, poczatek kiepski ale pozniej nie bylo tragedii
Paul Van Measure

Dobra, dobra. Dziękuję wam za opinię i za to że szybko mnie odwiedliście od chęci produkowania tego typu muzyki ;D ;D ;D
Na pocieszenie powiem, że szykuję nowy trance, więc mój klimacik :D :D :D
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)
matthewmatt

Post autor: matthewmatt »

No to Pablo czekam :) nie cierpliwie ... a tak nawiasem to sprawną maszynkę musisz mieć jak takie ładne dźwięki kręcisz... moja nie wyrabia : D 512 ram , 3000 int.p.4 ,sb audigy
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Tym Utworkiem nie znajdziesz u Mnie uznania, brzmi kompletnie amatorsko: Początek taki nijaki, raczej nie ma tutaj żadnego wejścia, Kick nie idzie równo do reszty, czy to Bass, nie wiem, coś tu się po prostu nie zgrywa. Bass może być, ale jakiś taki suchy jest, Kick dość dobrze tupie, dałbym o wiele więcej brzmień Perkusyjnych w motywie z tym Bassem, tam jest strasznie pusto i sucho. Wokal to tak bez sensu trochę leci, nie ma żadnego Cut Voxa, tylko ciągle jedno i to samo. BassLine też jakoś Mi za bardzo nie przypadł do gustul. Dalej wchodzi ten oryginalny Wokal z I Don`ta - przejadł Mi się już, mogłeś Go inaczej pociąć (bo tyle się tego Remixów za czasów kiedy to był Hit nasłuchałem, że.. xD ) Melodia jest chyba najlepsza w tym wszystkim, mam nadzieję, że nie została wzięta z Mida, bo brzmi ładnie, jest ciekawie wykomponowana. Lead całkiem dobry. Ogólnie jednak brakuje Mi tu brzmień, Perkusji więcej - jakiś Clap, Hi-Hat, Loop, Brekbeat. Również Brzmienia Leadowe - przydałoby się jakieś Pianinko, Gate Lead czasem mogłeś wprowadzić, bo brzmień użyłeś bardzo mało. I to takie krótkie trochę, z początku myślałem, że demko. Ogólnie w Hands-Upie Cię nie widzę chłopie, wróć do tego, co robisz najlepiej, bo nutki w HU u Ciebie za bardzo nie porywają ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ