A więc: Na początku dałeś dosyć ciekawego Loopa, Kick troszkę za mocno bije, skróciłbym jego klocka, żeby nie powodował przesterów, jakby się Go ucięło, byłby lepszy

Ten Synth/Bass nisko stonowany troszkę za suchy Moim zdaniem jest, przejścia nic szczególnego nie wnoszą. Wokal jest dosyć znany, Mi się podoba, aczkolwiek nie wiem, czy w pierwszej części jest dobrze wpasowany, stawiam, że jest

Bo potem na pewno jest już poprawny. Ciekawe Upliftery i Downliftery, troszkę nie podoba Mi się przesadne Filtrowanie Kicka, ciekawy Breakbeaacik w dalszej części. Podoba Mi się BassLine podłożony pod Bassa

W niektórych momentach nie pasuje zbytnio do wokala. Ogólnie ten utworek posiada bardzo mało brzmień - tylko ten Bass, Perkusję, oraz wokal. Na przyszłość staraj się więcej brzień używać, oraz kombinować więcej, robić jakieś wstawki, ciekawe przejścia, żeby to nie nudziło

Tutaj niestety jest lekko monotonnie, dobrze, że jest wokal, bo bez niego byłaby straszliwa nuda. Ćwicz dalej, zobaczymy co zaprezentujesz w kolejnych utworkach
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)