Super wejście Z tym bass'em Naprawdę pierwsza klasa Ten loop trochę za głośno potem. Ten pad jest jakiś dziwny. Nie podoba mi się jego barwa... Melo tez trochę dziwne. Nie jest to taki Hands Up klasyczny Produkcja ciekawa Ale sporo do poprawki ;) Będę czekać na FULL.
Pokazywałeś na gg, ale tu ocenie. Niezłe wykonanie techniczne fajne patenty na przejścia i wejścia. Dobrze wszystko nagłośnione, tylko melo takie se nie podoba mi się. Ale może na ogół być
8 / 10
Ladnie zaczales Kick mocno lupie, moze tam jakiegos rida bys dodal, pozniej wchodzi loop ktory mi sie podoba. No ale to przejscie w 1 min to zdecydowanie popraw bo jest nieladne. Pad tez mi sie nie podoba, zmienilbym jego barwe albo dal pulsujacy pad, a moze zamiast tego samego dobrego moog'a. Pozniej za duzo motania z ta melodia, wchodzi, nie wchodzi nie wiem o co tam chodzi. No ale jak juz wejdzie to jest zla tonacja. Bass nie pokrywa sie z melodia. Pozniej znowu jakies dzwoneczki. tez z tonacja znowu proeblem wiec je lepiej wyrzuc. Dzwoneczki znikaja, znowu zle przejscie. Popraw i wrzuc znowu. ogolnie za calosc 6/10