Zaczyna się nienajlepiej, samym Kickiem, wykombinowałbym inne, lepsze wejście, ale to już może zależy od Gustu danego Producenta

Kick dosyć dobrze Tupie, choć miejscami znika, podoba Mi się całkiem ten nisko stonowany Arp, który wchodzi praktycznie zaraz na początku utworku. Nie słuchałem oryginału, więc po prostu nie mam porównania. Słyszę już dość duży błąd, Clap idzie na Takt Pierwszy i Trzeci, a powinien Moim zdaniem, tak jak zwykle, iść na Drugi i Czwarty. Sama barwa Clapa Mi się całkiem podoba, ale ułożenie bym zmienił. Close Hi-Hat nie jest zły. Przejścia takie czasem nierównomierne, nie podoba Mi się to brzmienie, które wchodzi w około 0
:36, zlewa się z tym Arpem, i nie za dobrze to brzmi. Melodycznie to chyba wszystko zostało zaczerpnięte z Midi, więc na ten temat się nie wypowiadam. W dalszej części wchodzi całkiem ciekawy nisko stonowany Pad. Ogólnie dużo rzeczy w niektórych miejscach się zlewa, powinieneś popracować nad odpowiednią głośnością brzmień, u Ciebie niektóre są po prostu za głośno. Nie jest tak źle, da się posłuchać, ale jest kilka błędów, które powinny być zlikwidowane. Wierzę, że Ci się uda je poprawić
Pozdrawiam