Ech, jak Ja pamiętam takie czasy, kiedy stary dobry Would You Feel był hitem, wszystkie Remixy zbierałem i miałem ich ponad sto

Do rzeczy: Zaczyna się całkiem ciekawie, choć ni stąd ni zowąd - Bassik całkiem ciekawy, tylko słychać w dalszej części, kiedy zmienia tonacje, że jest jakby przez granulizera przepuszczony - w niektórych momentach spóźnia się w takt. Perkusja, zwłaszcza na początku, jest całkiem ciekawa - fajny Ride, Kick również ciekawie podbity, potem jednak ten Clap psuje reputację Perkusji - nie jest On jakoś szczególnie dobry. Lead z pobocznym Melo nie są jakieś szczególnie dobre, wszystko leci dosyć monotonnie, mało się zmienia. Potem wchodzi Pad z głównym Leadem - Pad może być, Lead Moim zdaniem powinien iść do wymiany, nie nadaje się On za bardzo na głównego Leada. Wokal Pitchowany się spóźnia, wszedł za późno. Melo fałszuje z BassLine'em, ogólnie nie ma tu co za bardzo oceniać, jakoś to Demko Ci nie wyszło, musisz nad Nim sporo popracować, choć po początku spodziewałem się czegoś o wiele lepszego.

Nie zrażaj się, próbuj dalej. Trzymam kciuki.
Pozdrawiam