Pogłos lub ciekawy delay.

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Moudy

Pogłos lub ciekawy delay.

Post autor: Moudy »

Witam.
Mam takie pytanie czy macie jakieś ciekawe pomysły aby zrobić taki fajny efekt. Idzie sobie jakieś brzmienia 2 4 2 4 2 4 a potem 1 5 dajmy na to i na tym 1 5 ustawiamy delay który da nam efekt odbicia czyli podwójne echo, a reszta bitu ustaje.
Zacząłem tak robić na clipach na play liscię ale jest to czasochłonne jak chce ten efekt wsadzić w wielu miejscach.. znacie może jakąś dobra ciekawą i szybką metodę?
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Re: Pogłos lub ciekawy delay.

Post autor: yogi1221 »

Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale możesz spróbować przez automantion clipy wyciszyć reszte dźwięków oprócz momentu gdzie jest ustawiony delay. Zajmuje to dosłownie chwile, no ale jak mówiłem, nie wiem czy dokładnie o to chodzi :p

Pozdro.
Moudy

Re: Pogłos lub ciekawy delay.

Post autor: Moudy »

yogi1221 pisze:Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale możesz spróbować przez automantion clipy wyciszyć reszte dźwięków oprócz momentu gdzie jest ustawiony delay. Zajmuje to dosłownie chwile, no ale jak mówiłem, nie wiem czy dokładnie o to chodzi :p

Pozdro.
Tak oto mi chodzi tylko że, właśnie nie zrozumiałeś mnie do końca bo napisałem że, tak właśnie robie przez auto clipy. Ale ja tego delaya chce mieć niemal wszędzie w wielu mejscach, a ręcznie nie równo to wychodzi na playliście ustawianie tego.
Zablokowany