SleepyHead - Solar Age

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

SleepyHead - Solar Age

Post autor: SleepyHead »

Nie wiem dlaczego przy renderowaniu ucielo troche z poczatku ;D D

Jakosc: 44kHz/320kbps
Czas: 1:0 3
Waga: 23 MB

Kod: Zaznacz cały

http://w30.wrzuta.pl/audio/2ZZb624emSi/sleepyhead_-_solar_age
Moudy

Re: SleepyHead - Solar Age

Post autor: Moudy »

wklepuje na dysk ;]
przyjemnie
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

Zdecydowanie dobra produkcja, godna szerokiej promocji w internecie ;)
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Nie no masakra, znakomity kawałek. Od poczatku do konca. Jedyne co mi sie nie podoba to długosc i to ze naduzywales niektorych motywow, przez co moga troche irytowac, ja np mialem przez moment taka mysl " znowu to ... " :) ALE ... Brzmienia sa doskonałe, profesjonalne, jakbym słuchał normalnej piosenki z dzialu mp3/trance, malo tego, nawet lepsza niz niektore produkcje tam zamieszczane. Nie bede wymienial po kolei pada, pianko, perke czy leada, bo wszystko mi sie podoba i nie mam do niczego zastrzezen. Po prostu majstersztyk, barwa, melodia, wszystko jest swietnie zrobione. Kiedys pisales, że uzywasz Reasona bez zadneych dodatkow, (tylko cos tam do masteringu ), ale ja po tej produkcji zaczynam podejrzewac cie o posiadanie Virusa TI :) albo jakiego innego syntezatora. Bo te brzmienia sa naprawde godne podziwu i w pelni profesjonale. Juz nie wiem, ale jesli uzyles tylko hmm Thora czy RPG-8, czy co tam jest w reasonie, to dla mnie jestes geniuszem :) Gratuluje udanej produkcji, chcialbym zebys mial swiadomosc, ze to nie jest zwykly kawalek, to jest cos wiecej, majace znacznie wyzszy poziom i mam nadzieje ze wypromujesz sie, bo takich piosenek chcialbym sluchac, 10/10 pzdr
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Ja podejrzewam go o tajne spotkania z amerykanskim rządem,który posiada prototypy nowoczesnych urządzeń do robienia muzyki,a pomysły bierze z odległych o kilka lat świetlnych planet,których mieszkańcy porozumiewają sie z nim za pomoca wszczepionego wcześniej chipa.Nawet tytuł jakby kosmiczny,odnoszący sie do czasów które maja nadejść.Co za pianko,piekne melo,wszystko delikatne i klimatyczne.Fakt długie,ale jakos przebrnąłem przez to bez bólu,a właśnie odpalam drugi raz.Warsztat niesamowity,jak bym cie spotkał na ulicy dostał byś petarde za ten wałek :D D .Majstersztyk...
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

Dzieki wszystkim za mile slowa :)
Uzywam tylko Reasona, i nie jade tylko na Thorze :P Jest jeszcze Malstrom i Subtractor...ale ten sofcik cenie glownie za mozliwosc nieograniczonego laczenia tych urzadzen z wieloma efektami, co w rezultacie daje takie efekty. Niedlugo zmieniam karte dzwiekowa, moze uda w koncu sie cos wydac :)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

Faktycznie takich kawałków miło posłuchać, masz chłopie talent do wywoływania emocji więc go nie zmarnuj. :poklon:
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Post autor: Mundek »

zajebista nuta!! ma niepowtarzalny klimat, kosa jak nic
życze powodzenia w rozwijaniu kariery :)
Moudy

Post autor: Moudy »

Radajnik - Jak byś tak mógł to odpisz mi kiedykolwiek na gg... Bo chciałem się coś Ciebie spytać ws. Reasona właśnie..

nute mam na dysku i jest naprawdę dobra przynajmniej nie namieszałeś z motywami tak jak wcześniej czasem Ci się to zdarzało :)

Ja ogólnie nie wiem co Ty robisz na tym forum, powinieneś się gdzieś promować.. Bo zasługujesz w 100% żeby być kimś popularnym (czyli żeby Cię sluchało tyle ludzi ile się tylko da) to jest kurwest*** społeczeństwa i świata muzyki, że prawdziwy dobry artysta musi wstawiać nute na forum. A jakieś ciecie robią muzyke również cieciowatą jak oni sami i są wszędzie.. no cóż.. oby Ci się udało :)
pzdr ; )
radush
Klubowicz

Up dla nuty, ktora zasługuje na co najmniej 2 razy tyle komentarzy. Dzis jeszcze raz sobie przesluchalem kawalek i wcale mi sie znudzil, trzymam go na dysku, miedzy utworami takich dji jak Arnej, Airbase czy Trance Arts. Sam pobralem resona, i na razie nic nie umiem :) ale ta nuta jest moja wena i inspiracja, bo chcialbym kiedys sam zrobic cos na takim poziomie. Jeszcze raz gratuluje udanej produkcji, pzdr
DJVORTEX

Post autor: DJVORTEX »

Świetny track. Dobry mix i ładnie dobrane brzmienia. Zostaje na HDD. 8.5/10 Pozdro :)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Moze to podejdzie pod wazelinke,ale niewazne,kawałek który powinien być w podwieszonych,dziś go odświeżyłem,magiczny wałek,niewątpliwie jeden z piękniejszych na forum.
radush
Klubowicz

Skoro odswiezyles to przesluchalem ponownie. To wejscie, idealne pady, te fxy, nawet najdrobniejszy dzwiek perkusyjny przyprawia mnie o dreszcze. Melodia przepiekna, duzo kombinacji, piano, arpy, lead, no i moj ulubiony moment od 3:44. To jest bez watpienia nuta, ktora powinna zostac wydana, wypromowana. Dziesiec wspanialych minut, ktorymi nalezy sie delektowac. Btw, przydalby sie link na zippy, w wersji full hq :)
ODPOWIEDZ