Dodanie nowych pod-for

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Marcin

Dodanie nowych pod-for

Post autor: Marcin »

Co sądzicie o zrobieniu pod-for RIP do działów Trance i House ??? I podzieleniu House na Comercial, House Prog., Electro House i Trancu tak samo. Skoro mamy podział modów na działy to może czas o tym pomyśleć. Czekam na wasze propozycje :)
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Re: Dodanie nowych pod-for

Post autor: David Beilan »

Te podfora RIP to zdecydowanie dobry pomysł.Ale wątpie,aby druga idea przeszła..Wrzucając kawałki wiele osób nie będzie patrzec do jakiego poddziału to wrzuca..Duża częsc osób nie odróżnia progga od uplitfa np. ;p Ale myślę,że o wiele lepiej by się to sprawdziło w dziale House niż Trance :]
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Idealny pomysł co do RIP. Tylko problem będzie z podziałem gatunkowym, ale wg mnie niezbędne jest podzielenie house na prog'a i na eh :| Bo ja np. uwielbiam proga, a za eh nie przepadam... a to do jendej zakładki jest rzucane :| A co do Trance, to nie wypali podzielenie...

A tak na marginesie... KTO USUNĄŁ MÓJ TEMAT W POMYSŁACH NA ZAKŁADKĘ W SPRZĘCIE ?! ;/
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

Co do ripow to jestem na tak :) Dodalbym jeszcze podforum OLD bo niektorzy wrzucaja starsze nuty :) A co do podzialu na gatunki to mnie to obojetne :D
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

jestem za oddzieleniem house od electro (zresztą dużo osób o to walczyło więc pewnie nic z tego nie bedzie ;) ) i oczywiście rip/preview by sie przydało :D
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Pawel1987 pisze:Co do ripow to jestem na tak :) Dodalbym jeszcze podforum OLD bo niektorzy wrzucaja starsze nuty :)
to akurat przejdzie i powinno być już dawno,podzielenie gatunków nie ma pożniejszego sensu ;p
ODPOWIEDZ