Bezpośredni odsłuch.

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Bezpośredni odsłuch.

Post autor: David Beilan »

Tak sobie przeglądałem dziś różne muzyczne fora i znalazłem coś co przykuło moją uwagę.Mianowicie : spodobała mi się opcja bezpośredniego odsłuchu ze strony głównej.Działa to na takiej zasadzie, że kilka nowo dodanych utworów wyświetlanych jest na stronie głównej.Po kliknięciu w dany utwór pod nazwą rozwija się opcja dzięki której możemy odsluchac kawałek, nie przenosząc się na właściwą stronę z plikiem.Z pewnością ułatwiloby to pracę na forum. Wydaję mi się, że podobny temat już był, lecz jak widac działanie nie doszły do skutku. Liczę na Wasze opinie i pozdrawiam ;)
romeoxx

Re: Bezpośredni odsłuch.

Post autor: romeoxx »

w tym wypadku chodzi prawdopodobnie tylko o pieniazki :)
Dzieki tej opcji forum zrobi wielki krok do przodu ;)
Awatar użytkownika
KreJzii
Weteran

Post autor: KreJzii »

dokładnie jak pisze romeoxxx

forum napewno by zyskalo ale nie ma funduszy

a tak swoja droga ile to koszutje ? ;]
Twardy

Post autor: Twardy »

Zapewne pomysł będzie na NIE! Bo Muzikum nie ma praw autorskich do piosenek jeśli by było odtwarzane na stronce głównej. Pozatym to jest forum drodzy Państwo !
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

W tym wypadku kwestia funduszy ;) Koszt takiego czegoś, Hmm nie potrafię wam powiedzieć Chomik na pewno lepiej się będzie orientował.

Twardy nie masz racji w tym wypadku ;) Playerek umożliwia odsłuch kawałków wrzuconych na takie serwery jak na przykład zippyshare. I z Tym pomysłem jesteśmy zdecydowanie na tak ;) Z reszta więcej informacji w temacie odnośnie dotacji na forum ;)
Twardy

Post autor: Twardy »

Deszczu? pisze:
Twardy nie masz racji w tym wypadku ;) Playerek umożliwia odsłuch kawałków wrzuconych na takie serwery jak na przykład zippyshare. I z Tym pomysłem jesteśmy zdecydowanie na tak ;) Z reszta więcej informacji w temacie odnośnie dotacji na forum ;)
Aaaaaa, no chyba że taki myk zrobicie :D To gitara ;D
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Post autor: Mundek »

ja powiem że taki bajerek to by było coś.... :D D
Zablokowany