[8.XI.10] "Olej - Way to the Dream" [Trance]

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

[8.XI.10] "Olej - Way to the Dream" [Trance]

Post autor: 89ninja89 »

Ostatnio chwytaja mnie dni weny :) Zaczynam zgrywac sie z moim nowym komputerem co wczesniej nie bylo dla mnie proste bo mozliwosci jakie mam w tej chwili psuly mi wszystkie plany. Chcialem zrobic od razu wszystko i zaden projekt nie wychodzil. W tej chwili juz zaczynam ogarniac wszystko i powstaja takie walki jak ten:

"Olej - Way to the Dream" [Trance]

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=MYCE9d7AV_0
Zapraszam chetnych do odsluchu. Czekam na wszelkie opinie i komentarze. Mam nadzieje, ze nutka bedzie sie podobac.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Re: [8.XI.10] "Olej - Way to the Dream" [Trance]

Post autor: Dj Spector »

Powiem jedno... genialneee... wg mnie to po Captivie, jestes moim najlepszym producentem trance na tym forum... ;) ... w tej nucie jest pełen luz, odważnie uzyte dzwięki... ja czasami mysle czemu ja cie nie widze w żadnym labelu jeszcze... przeciez twoje nuty na calym świecie powinny wedrowac... świetnie jeszcze raz ;) ...
Moudy

Post autor: Moudy »

mnie też się podoba :)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Czlowieku wez wygryź już tych wszystkich smiesznych Polskich komercyjnych "artystów". To naprawde kawał niesamowitej roboty, nie mam zastrzeżeń jak zwykle genialnie. Powodzenia.
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Nie chciałbyś już uderzyć w jakiś duży label?
Jesteś tutaj najbardziej profesjonalnym producentem :)
Utwór perfekcyjny :)
Ostatnio u siebie tej barwy leadu używałem ;D
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Dzieki Panowie :) )

DJ Spector - milo to od Ciebie uslyszec. Napisalem Ci pod filmem na YT co ja mysle o Twoich produkcjach, zwlaszcza pod ta jedna, ktorej slucham do tej pory u siebie bo przypomina mi nie odlegle wcale czasy rozpoczynajacego sie lata :)

Moudy - Tobie rowniez dzieki.

RocketStyle - z tym wygryzaniem to wiesz jak jest. Sam nie jestem pewien czy to wogole bylo by mozliwe i nie pcham sie nigdzie. Glowny powod to nie brak wiary w to, ze moge sie nie wybic, gdzies nie zabrzmiec, a raczej fakt, ze takie nalge wybicie moglo by byc krotkie, pobrzmialbym troche gdzies tam i koniec - typowa komercha by sie zrobila i juz pozniej nikt by tego nie sluchal. A tak, jesli ktos na mnie trafi, chocby na YT - spodoba mu sie moja muzyka - niech slucha - dla takich ludzi wlasnie chce produkowac - szukajacych czegos nowego.

Paul Van Measure - milo mi slyszec od Ciebie o tym profesjonalizmie. Caly czas nad tym pracuje. Czlowiek cale zycie sie uczy. Teraz mam o wiele latwiej bo zmienilem komputer na typowy kombajn. To wiele mi ulatwilo. Z tymi roznymi wybiciami sie to tak jak napisalem u RocketStyle`a.

Dzieki jeszcze raz Panowie :)
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

Post autor: DjGerym »

Naprawdę świetny kawałek :) oczywiście jak zwykle :) Zapraszam do naszej komplikacji (więcej w pm którą wysłałem) :D

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Dzieki DJGerym. Odpisalem Ci na wiadomosc - przyjalem zaproszenie :)

Jesli znajdzie sie ktos chetny na kawalek "Rage of the GOD" badz tez "Way to the dream" smialo moze pisac prywatna wiadomosc albo odezwac sie na GG - dam linki za zippy.
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

No olej ;) ... dzieki tez :) mam nadzieje ze sie odwdzieczysz komentem za jakąs godzinke wbijam premiere na forum ;)
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Słyszałem już wieeele twoich produkcji, uplift na wysokim poziomie ;) Ten kawałek ma swój klimat, melodycznie - zajebiscie, techniczine - nie wiem, nie znam sie :D

Startuj na MP na forum, zawyżysz znacznie poziom ;)
Awatar użytkownika
Ath Leete
Użytkownik

Post autor: Ath Leete »

Z przyjemnością wysłuchałem, tak jak poprzednicy uważam że nutka jest na wysokim poziomie. Lubię taki Trance :D Super klimat :)
LosKocurros
Nowicjusz

Post autor: LosKocurros »

Fajny utworek, technicznie na przyzwoitym poziomie ale merytorycznie nie porywa. Typowe progresiwo momentami męczące swoją długością. szkoda że tylko jednego brakdowna zrobiłeś do tego króciutki jest w porównaniu z resztą kawałka. Ale technicznie brzmi konkretnie, ładna panorama (chociaż player na YT jakość obniża). Widać że w miarę pro jesteś. Jeszcze szybkie pytanko - jakiego softu urzywasz?

pzdr
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Nie mam pytań ;)
Główny motyw wywołał ciarki na plecach ;d
Elegancko, oby tak dalej
ODPOWIEDZ