noo to nowy rok zaczniemy ze starym kawalkiem. Nie wiem,rzygam hh no ale jakos akurat dzis mnie wena na skreczowanie wziela chyba wszystkie sample to gotowce z FL(99%bankowo) no. oceniac.
Jak nie nie masz komentów to sie ku*wa promuj Jakbyś zapodał linka na gadu to bym coś napisał, o tej godzinie już nie za bardzo mogę
Jutro wrócę z editkiem.
Nie umiem oceniać beatow, ogólnie mówiąc nie znam się na tym. Ale fajnie bym widział Non-Koneksje na tym podkładzie (Jakby go jeszcze poprawić i urozmaicić rzecz jasna). Jedyne co mogę powiedzieć, to to że bardzo huczy wszystko.. ale ogólnie fajny podkładzik..
nooo huczy. Na początku trochę przez plajer z zippy, no a jak mi drugi loop do głowy przyszedł to włożyłem na niego efekt żeby spejalnie rzęrzało te vox'y wywalę na bank, skrecz urozmaicę bo pobodne wszedzie są <sam krecilem!>:d polecam ściągnąć, bo to malutkie jest. no. ale lubię jak bit jest prosty, wpada w ucho i tyle. w sumie nawet te gotowe sample z fruti 9 moga byc uzyteczne, jak na moje:d pozdro i dzieki
no glitche to raczej dla jaj:d a scratching na wavetraveler'ze zrobione wlasnorecznie:d
yyy właśnie nie wiem co by tu dobrze zagrało? jakies organy ciezkie niskie??
stylowo nie wiem gdzie to umiescic , mix poprawny ale bardzo zelekronizowane stary niby juz w r'n'b ale brak rytmiki i pierdzidel czysty hip hop tez nie hmm jakas fuzja brzmien ci wyszla
no wyszła, chłopiee to był test sampli gotowych, pierwszy track jaki zrobilem dla jaj niby po zainstalowaniu FL9... no ale lubie taki mocny kick w stylu DGE
Początek mnie zdziwił Stopa zwłaszcza , te wstawki wokalowe mi się podobają, ale w perkusji troche przeszkadzają mi te , yyy... conga? Nie wiem co tam w tle leci nisko ale mi przeszkadza Scratch niezły jak na własną robotę Dużo zabawy słychać Ja bym to widział tak: wymienić stope, dodać sub bass, to z tła coś wywalić... Ogólnie ciekawe 4/6