Cover TBN do ocenki...

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Cover TBN do ocenki...

Post autor: Tebes »

witam, wieeeem wiem, pokpiłem trochę te wszystkie sprawy związane z konkursem na rmx. Trochę z braku czasu <m.in. sesja>, trochę z powodu czekania na odpowiedź od jakiegokolwiek netabela... nie udało się i póki co podsyłam tu do ocenki coverek tej kompilejszyn mejd baj ja :)
ps: specjalnie nie eksponuję jakoś tu swojej ksywki...
:gupek:
Cover TBN do ocenki...
Cover TBN do ocenki...
28rmm3r.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 73 razy
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: Cover TBN do ocenki...

Post autor: lsudny »

Dziwne to takie... Zmień czcionkę albo w ogóle ją usuń albo daj jakiś mały tekścik w rogu.
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

a czemu "dziwne"? :P
czcionka to skrypt, moim zdaniem pasuje do nieco poważnego charakteru utworu, nie mam pomysłu żeby ją kreatywnie zmienić<nie zrobie gotyku przeciez!>
mogę co najwyżej na**bać efektów czy czegoś. ale zdaje mi się że całość pasi: troche tej mroczności/grozy+odrobina piękna(odwrócona do góry nogami fota mojego widoku z okna w pracy zrobiona komórką imitująca jezioro):>
hm... jakieś poważniejsze zastrzeżenia?? :P
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

mnie nie podoba się to "The" nad resztą tekstu, i kolorki takie mało czytelne ;)
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

jednak widze ze czcionka niezbyt przypada do gustu generalnie ludziom, nawet spoza forum <znak: trzeba poprawic>
przysiade i zrobie maly up ;p
ODPOWIEDZ