Nie traćcie spermy.
Ma ktoś jakieś doświadczenia związane z energią seksualną?
Dam Wam radę
Re: Dam Wam radę
Ja mam: Jeśli chcecie przeciągnąć igraszki łóżkowe to ćwiczcie dzień-w-dzień ćwiczenia Kegla. Jeśli was ręka zaswędzi i chcecie się sami z ręką zabawić to dajcie sobie przynajmniej 30min czasu na zabawe (a nie jak w formulie 1 - jak najszybciej do mety). Przed dośćiem trzeba przestać i po paru minutach ponownie ręka w ruch. I tak pare razy. Dzięki takim sztuczką i ćwiczeniom Kegela będziecie mieć więcej energi i będziecie się mogli bzykać znacznie dłużej niż te 2 minuty.
Masując krocze pod jajami przekazujemy mózgowi bardzo pozytywne fale , dając nam energię po której mozna godzinami psocić w łóżku. <--- tak jest w Kamasutrze..
kiedy chcesz się spuścić a jest to dosyć szybko ściśnij sobie jaja
. - z życia wzięte 
kiedy chcesz się spuścić a jest to dosyć szybko ściśnij sobie jaja
Sperma jest związana z naszą energią życiową . Jej energię seksualną do której wytworzenia codziennego jest pobierane baaardzo dużo energii z rożnych narządów ciała można zamienić w nieocenione korzyści m in. poprawa samopoczucia , inteligencji , spowalnianie starzenia się itp itd.
Nie tracenie spermy to jedno.
Energia życiowa to drugie.
Większy fun z seksu to trzecie.
Badam jeszcze czy niesie to ze sobą jeszcze jakąś zewnętrzną aurę , na razie coś widać ale może na to składać się jeszcze 2 elementy więc muszę więcej popracować żeby wszystko inne wykluczyć.
Masturbacja
Podczas procecu masturbacji wyzwalasz resztki energii z ciała które napływają do Twojego penisa. Twój poziom energetyczny się bardzo podnosi , sperma transportuje się w okolice członka. Sperma to Twoja energia , tracąc ją (tu po tzw. zwaleniu konia) - tracisz energię , jesteś bardziej zmęczony , mniej Ci się chce i masz gorsze samopoczucie. Zmniejsza się też apetyt seksualny i w związku z tym zwiększa się szansa na Twoją dziewczynę w formacje .jpg
Więcej potem
Posdro
Nie tracenie spermy to jedno.
Energia życiowa to drugie.
Większy fun z seksu to trzecie.
Badam jeszcze czy niesie to ze sobą jeszcze jakąś zewnętrzną aurę , na razie coś widać ale może na to składać się jeszcze 2 elementy więc muszę więcej popracować żeby wszystko inne wykluczyć.
Masturbacja
Podczas procecu masturbacji wyzwalasz resztki energii z ciała które napływają do Twojego penisa. Twój poziom energetyczny się bardzo podnosi , sperma transportuje się w okolice członka. Sperma to Twoja energia , tracąc ją (tu po tzw. zwaleniu konia) - tracisz energię , jesteś bardziej zmęczony , mniej Ci się chce i masz gorsze samopoczucie. Zmniejsza się też apetyt seksualny i w związku z tym zwiększa się szansa na Twoją dziewczynę w formacje .jpg
Więcej potem
Posdro
Oooo kurde ;d A już myślałem, że na tym forum widziałem wszystko co się da ;d
Ale jednak mnie zaskoczyliście ;d Obawiam się, że ten temat jest niezgodny z regulaminem ;d ale cóż... ja tam tego nie zamknę
Piszcie, piszcie! Moja kobieta będzie zadowolona ;d
Ale jednak mnie zaskoczyliście ;d Obawiam się, że ten temat jest niezgodny z regulaminem ;d ale cóż... ja tam tego nie zamknę
Piszcie, piszcie! Moja kobieta będzie zadowolona ;d