[01.06.2013] Lange Ft. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Jack Vornst Remix) [Trance]

Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

[01.06.2013] Lange Ft. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: Jack Vornst »

Tutaj zamieszczam mój najnowszy remiks kawałka Lange Ft. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You . Dosyć ciężko szuka się dobrych transowych acapelli więc trzeba zachwycać się tym co się w ogóle znajdzie :D
Kawałek w stylu Andrew Rayel'a - podobają mi się jego leady ;) .
Czekam na wasze oceny i komentarze ;)

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/jackvornst/lange-ft-kirsty-hawkshaw
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Re: [01.06.2013] Lange Ft. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: Robert Kotulski »

Mi się podoba, dobrze brzmi, ten lead ładną ma barwę przyjemnie brzmi. Widze że jest możliwość pobierania na sc, jak nie masz nic przeciwko to sobie pobiorę tę nutkę.
Awatar użytkownika
Crybreck!
Klubowicz

Re: [01.06.2013] Lange Ft. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: Crybreck! »

Trance na ogół nie słucham, ale lead w 4:16 nawet mi podszedł. Myślę, że fajnie Ci to wyszło. ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Haha ty wiesz co? Gdybym nie miał świadomości że to ty to bym uznał ten kawałek za Andrewa Rayela xD Ułożenie techniczne , breaki , ogólnie styl , wszystko to naprawdę super odwzorowałeś :D Powiem ci że dobrze wybrałeś , wzorując się na nim ;) a no i lead , no brak słów ;) Genialne. Powinieneś samemu Andrewowi to podesłać ;) No i nie uznaj mojego komentarza za potraktowanie twojej nutki jako jego podróbę , bo mimo tego słyszę i ciebie w tej nucie :D Świetne. Jestem gotów ci dać
10/10

Labele czekają!
Zabieram ;)

PS. Jesteś w TOPce moich ulubionych Trancowych wykonawców :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Dziękuje za komentarze ;D R3haB, bez przesady ;D do Andrew'a wiele mi brakuje, bardzo miło słyszeć takie słowa ;D Tak jak kiedyś mówiłem, na label jest czas, lepiej zyskać doświadczenie, sprzęt, sample itp. Dopiero po tym czasie zacząć coś wydawać ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Nie przesadzam , uwierz mi ;) Od momentu ściągnięcia tej nuty niczego innego nie słucham , wspaniałe to jest naprawdę :D Jedna z najlepszych trancowych nutek , jakie słyszałem , szczerze ;) Zakochałem się :love:

Masz może jakieś GG , Skype, Facebooka czy coś w tym stylu? Wyślij na PW jak możesz ;)
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Post autor: 1stacid »

Bardzo ciekawy i energiczny track, nie mam nic do zarzucenia, świetna robota. :)
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

A ja sie zawiodlem bo to jakby nie bylo remol zrob cos od siebie wtedy ocenie
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Post autor: Mundek »

Trance nigdy mnie nie pociągał ale jak już wszedł Lead to miodzio :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

R3haB, nie ma problemu ;) Poślę Ci na PW;P Jeżeli chodzi o remiksy to jest to jedyna możliwość tworzenia kawałków z wokalem na dzień dzisiejszy ;)

Dziękuję za komentarze ;)
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

No musze sie wypowiedziec ;)
Ale nie wiem co powiedziec ;)
Ładnie wszysko wyszlo :)
Gratuluje
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Post autor: Charis »

xD to nie jest trance !!!! To że tempo 140 to nie znaczy że kawałek od razu z gatunku Trance WTFLMAOLOLROTLF. Nawet żadnego arpa nie słysze tutaj <facepalm>
ODPOWIEDZ