Dzięki za opinie, ale i tak już za późno na tak duże zmiany zresztą praca przy samym midi do dropu zajmie w uj dużo czasu, a jak zabiore arp w połowie bulidu to nie dość, że będzie pusto to jeszcze nie będę mieć dopełnienia do leadów zresztą zaraz zaprezentuje (dodam edita w tym poście) jak mi się uda bo strasznie freezuje i crashy fl w projekcie, kicka napewno lepszego nie wyrwę nawet z innym mixem ten jak dla mnie pasi jak ulał, ale zamienie żebyś zobaczył jak będzie wygladać na innym

Z tym backspinem co 4 uderzenia to jeszcze się zobaczy, ale jak mówiłem za dużo zmian jak na ostatnią fazę przed fullem więc w następnym projekcie
Edit//
Wyróżniłem bassline zmieniony na inny, kicka nie wymieniałem bo lepszego nie mam zmieniłem tylko mix, usunołem arp z drugiej części bulidu i marnie nawet gra piano, które tak ładnie grało w tle :(
Zmienilem lekko midi w leadach do dropu w sensie w bulidupie tak na szybko, ale takby to wyglądało

W dropie zmieniony bassline, ale nie będę bawić się w wooble bo nie chce mi się już mastera i mixu na kanałach ruszać wiesz jak to jest przestaw jedno, a później cały mizerny plan pójdzie na marne
Co do samego voxu to zamierzony efekt
Na pocieszenie dodam, że efekt backspin na basie co 4 jest w drugim dropie xd
Kod: Zaznacz cały
http://www105.zippyshare.com/v/VUmg02Z0/file.html